"ALO BRE!" HITNO SE OGLASILA BILJANA SRBLJANOVIĆ: Mreže se USIJALE od njenog posta o MIKI ALEKSIĆU!
Biljana Srbljanović i Mika Aleksić, Foto: Printscreen/Youtube

JASNO SVE

"ALO BRE!" HITNO SE OGLASILA BILJANA SRBLJANOVIĆ: Mreže se USIJALE od njenog posta o MIKI ALEKSIĆU!

Srpska spsateljica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Biljana Srbljanović ponovo je zapalila društvene mreže svojom objavom na temu puštanja reditelja i učitelja glume Miroslava Mike Aleksića iz pritvora

Objavljeno:

Biljana Srbljanović se nadovezala na informaciju da je Miroslav Mika Aleksić viđen da se slobodno šeta ulicama Beograda.

Srpska spsateljica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Biljana Srbljanović ponovo je zapalila društvene mreže svojom objavom na temu puštanja reditelja i učitelja glume Miroslava Mike Aleksića iz pritvora.

Ona se, navodno, nadovezala na informaciju da je Miroslav Mika Aleksić viđen kako slobodno šeta sa svojom suprugom ulicama Beograda.

Na društvenoj mreži Fejsbuk obajvila je šta ona zaista misli o puštanju učitelja glume iz pritvora.

"Dobar dan samo ženama, devojčicama i devojkama, koje su jutros, u prolazu, sretale osumnjičenog silovatelja M. Aleksića, kako "pritvorske" dane provodi u mirnoj šetnji Njegoševom, sa sve suprugom pod ruku.

Dobar dan i žrtvama za čije silovanje je osumnjičen, a koje stanuju u okolini, pa sad strepe čak i da izađu da bace đubre, da ne bi slučajno ili "slučajno" srele osumnjičenog kako vreba.

Dobar dan takođe i studentkinjama koje će, iduće nedelje, započeti svoj višegodišnji akademski život baš kod dotične supruge.

Ostalima, što ćute i gledaju samo svoja posla, šaljem nešto drugačiji pozdrav. Npr, šta znam, pozdrav tipa: ALO, BRE!", napisala je Srbljanovićeva.

Ipak, iako se mnogi slažu sa Biljanom Srbljanović, pravo u svetu dozvoljava šetnju kućnim pritvorenicima sa elektronskim nadzorom.

Advokat Zoran Jakovljević potvrdio je za MONDO da Miroslav Aleksić ima pravo na izlazak iz kuće jednom dnevno u trajanju od sat vremena.

"On je to svoje pravo iskorišćava kako bi otišao na zdravstvene preglede, kod zubara i šetnju koja mu je potrebna zbog pogoršanog stanja. U tome nema ništa neobično, čak i najteži osuđenici u CZ imaju pravo da izađu iz ćelije napolje na vazduh", rekao je Aleksićev advokat za MONDO.

Da podsetimo, reditelj i vlasnik škole glume "Stvar srca" Miroslav Mika Aleksić, koji je osumnjičen za seksualno napastvovanje sedam bivših učenica, pušten je iz pritvora 10. septembra.

Miroslav Aleksić (68) uhapšen je početkom godine u Beogradu, nakon što su ga srpske glumice i druge polaznice njegove škole glume "Stvar srca" optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje. Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Bonus video:

01:25

PSIHOLOŠKINJA BOJANA O SEKSUALNOM UZNEMIRAVANJU NA FDU: Profesor mora i da obrazuje i da vaspitava, važno je poštovati kodeks

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.