OGLASIO SE MIKA ALEKSIĆ NAKON PUŠTANJA IZ PRITVORA: Izustio samo 3 REČENICE!
Miroslav Mika Aleksić, Foto: Printscreen / Youtube

VAŽNO

OGLASIO SE MIKA ALEKSIĆ NAKON PUŠTANJA IZ PRITVORA: Izustio samo 3 REČENICE!

Inače, Miroslav Aleksić je noć proveo u svom stanu, a sa novinarom je razgovarao preko interfona mirnim tonom

Objavljeno:

Portal Kurir razgovarao je sa rediteljem i učiteljem glume Miroslavom Mikom Aleksićem, a ceo tekst portal Espreso prenosi u celosti.

Reditelj i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, koji je juče posle osam meseci izašao iz Centralnog zatvora, pošto mu je pritvor zamenjen kućnom izolacijom sa nanogicom, progovorio je prvi put za javnost.

Mika Aleksić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume "Stvar srca", prvi put je dao izjavu za medije otkako je osumnjičen za teška krivična dela.

"Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamernom, ni u zlonamernom, niti u bilo kojem razgovoru", kazao je Aleksić, piše Kurir.

Inače, Miroslav Aleksić je noć proveo u svom stanu, a sa novinarom je razgovarao preko interfona mirnim tonom.

Da podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Mike Aleksića za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar.

Miroslav Mika Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso / Mondo / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.