DULE SAVIĆ JE PLAKAO ZBOG MIKE ALEKSIĆA: Danijela Štanjfeld mu je upravo BRUTALNO ODGOVORILA!
Danijela Štajnfeld, Foto: printscreen

UŽAS

DULE SAVIĆ JE PLAKAO ZBOG MIKE ALEKSIĆA: Danijela Štanjfeld mu je upravo BRUTALNO ODGOVORILA!

Ovakva gostovanja obeshrabruju i obesmišljavaju svaku prijavu seksualnog zlostavljanja

Objavljeno: 17:24h

Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se na društvenim mrežama kako bi prokomentarisala gostovanje legende srpskog fudbala Duleta Savića u jednom jutarnjem programu.

Fudbaler i trener Dule Savić bio je gost u nedelju Jutarnjeg programa TV Pink gde je komentarisao istupanje žena u vezi sa silovanjem, polnim uznemiravanjem i seksualnim napastovanjem u slučajevima Mike Aleksića, Branislava Lečića i drugih. On je ovo nazvao "konstruisanim aferama" i dodao kako, kao prijatelj Aleksića, on apsolutno veruje da je profesor glume nevin i da će se to i pokazati.

Na njegove izjave je prvo reagovao Igor Jurić koji je na svom Tviter profilu objavio kratak video Savićevog gostovanja i napisao:

"Ovakva gostovanja obeshrabruju i obesmišljavaju svaku prijavu seksualnog zlostavljanja. Zamenjene su uloge žrtave i zlostavljača. I ovo je poruka žrtvama, 'prijavite zlostavljanje i na nacionalnoj frekvenciji će vaša žrtva biti predstavljena kao želja da doživite 5 minuta slave'", napisao je Jurić na svom profilu.

Potom se oglasila i glumica Danijela Štajnfeld koja je podelila Jurićev tvit, i dodala: "Srpski Bože, pomozi Duletu Saviću".

Aleksić, kojeg su Milena Radulović i Iva Ilinčić optužile za silovanje i zlostavljanje, pušten je iz pritvora u petak i njegov povratak kući izazvao je veliku pažnju. Savić je otkrio da se već video sa Mikom, koji će se za manje od mesec dana naći pred sudom. Milena Radulović već mu je poručila - "vidimo se na sudu".

"Rekao mi je: 'Gde si Duki moj?'", otkrio je Savić u nedelju pri čemu mu je "pukao" glas, a oči zasuzile, pa dodao: "Ja sam čovek koji uvek stoji uz prijatelje i pravdoljubiv sam."

Prema optužnici, učitelj glume Miroslav Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Bonus video:

01:37

DROGA ZA SILOVANJE STIGLA U SRBIJU!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.