KO JE LEPA TIJANA KOJOJ JE PREDSEDNIK URUČIO POSEBNO PRIZNANJE? Najbolji KADET VMA, mlada VRANJANKA!
Tijana Stanojković, Foto: Printscreen/RTS

SVAKA ČAST

KO JE LEPA TIJANA KOJOJ JE PREDSEDNIK URUČIO POSEBNO PRIZNANJE? Najbolji KADET VMA, mlada VRANJANKA!

Ona je danas od predsednika Srbije dobila posebno priznanje kao jedna od najboljih i studenata s najvišim prosekom, ali i svoj prvi čin

Objavljeno:

Svečana promocija 139 kadeta i kadetkinja Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA održava se danas ispred Narodne skupštine, a njoj prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na promociji je ponosno prikazano 139 kadeta i kadetkinja: njih 121 sa Vojne akademije i 18 mladića i devojaka iz 7. klase Medicinskog fakulteta VMA, na kojem je najuspešniji kadet Tijana Stanojković.

Ona je danas od predsednika Srbije dobila posebno priznanje kao jedna od najboljih i studenata s najvišim prosekom, ali i svoj prvi čin.

Tijana je, inače, rodom iz Vranja. Ona je sa prosekom ocena od čak 9,96 najbolji kadet Medicinskog fakulteta VMA, prenose mediji.

Lepa Tijana otkrila je da je odabrala uniformu Vojske Srbije jer joj je i tata oficir, i navela da je presrećna što joj je porodica danas tu, kao i da je otac podržao kad je rekla da želi u oficire.

- Hvala divnim profesorima, koji su mi svojim znanjem i iskustvom otvorili vidike. Nadam se da ću i sama svojim radom doprineti ugledu koji VMA ima u Srbiji i u inostranstvu - rekla je Tijana, kojom se sa razlogom ponose i Vranje, i cela njena klasa.

Bonus video:

00:36

BIVŠI NAČELNIK GENERALŠTABA: Vojska je naše vaspitanje i tradicija (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.