ZLOČIN U SREMSKOJ MITROVICI KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST! Osumljičeni za Ljubomirovo ubistvo podvodili žene?
Ubijeni Ljubomir Trnić, Foto: Printscreen/Facebook

užas

ZLOČIN U SREMSKOJ MITROVICI KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST! Osumljičeni za Ljubomirovo ubistvo podvodili žene?

Kako kum nastradalog Ljubomira dodaje, Venes L. i Nina K. već su poznati policijskim službenicima kao heroinski zavisnici

Objavljeno:

Ubistvo koje se dogodilo u Sremskoj Mitrovici šokiralo je javnost. Ubijeni Ljubomir Trnić (45) iz Sremske Mitrovice, čije je telo pronađeno u petak oko 18 časova u gepeku automobila, prekjuče je sahranjen u naselju Kamenjar u ovom gradu.

Njegov kum Vasilije Jović (33) je za Objektiv opisao šta se tog dana dogodilo.

Ljubomir je, kako navodi Vasilije, mučki maltretiran do smrti. Izdahnuo je dok su se brutalno iživljavali nad njim, o čemu je Objektiv već pisao. On takođe navodi da su ga čak i pokrali.

HEROINSKI ZAVISNICI

Kako kum nastradalog Ljubomira dodaje, Venes L. i Nina K. već su poznati policijskim službenicima kao heroinski zavisnici.

‒ Oni su i lopovi. Dok sam tragao za kumom, u kući Venesa L. pronašao sam svašta što znam da mu ne pripada. On je tu devojku podvodio za novac, muškarci su mu plaćali da bi onanisali i orgijali sa njom – priča Vasilije. On ističe da se o Venesu svašta može čuti i da je u zatvoru ležao nekoliko puta.

‒ On je psihički bolesnik, kad vam ja kažem. Prethodnih nedelja išao je s nožem i napadao ljude. Svi znaju da on nije normalan, nedavno je izašao iz zatvora, a robijao je zbog ubistva na pruzi, ubio je nekog slikara. On je konfliktna ličnost, a pre nekoliko godina je danima silovao jednog dečka ometenog u razvoju. On je monstrum i treba ga osuditi na doživotnu robiju – navodi Vasilije.

Podsetimo, Ljubomir Trnić (45) iz Sremske Mitrovice pronađen je mrtav u petak u gepeku automobila marke “golf” u naselju Kamenjar. Prema saznanjima porodice, Nina K. je uhapšena, a za Venesom L. se traga.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.