STOPIRANA TRANSPLANTACIJA: Raisa Lošić, donorka, zanemela na optužbe! Milica Adamović strpljivo čeka
Milica Adamović, Foto: Privatna arhiva

samo jako

STOPIRANA TRANSPLANTACIJA: Raisa Lošić, donorka, zanemela na optužbe! Milica Adamović strpljivo čeka

Etička komisija u Turskoj stopirala je transplantaciju zbog, kako je Milica navela, greške prevodioca

Objavljeno:

Ne znam odakle pojedinim ljudima potreba da devojku koja se bori za život stavljaju na stub srama pričama da je kupila bubreg. Ja imam samo jedan na račun i na njega će u septembru leći samo jedna svota novca, a to je moja plata.

Ovako Raisa Lošić za Telegraf.rs. odgovara na optužbe da je prodala bubreg Milici Adamović. Pojedini su posumnjali u njenu humanost i pitaju kako je tek tako odlučila da svoj organ pokloni nepoznatoj osobi. Optužbe su se rasplamsale nakon što im je etička komisija u Turskoj stopirala transplantaciju bubrega, ali se to, kako je Milica već objasnila, desilo zbog greške prevodioca.

- Svi papiri su nam čisti, trgovina organima nije, organ nisam kupila (vi svi znate kako sam javno skupljala novac za operaciju i troškove hotela), tako da što se nas dve tiče, čiste smo. Verujem da je problem ispao zbog prevodioca koji nam je dodeljen. Prevodilac me je na etičkoj komisiji pitala ko sam ja. Pritom je napravila grešku kada je pričala da sam ja Jasmina i da ja doniram bubreg Raisi - ispričala je Milica.

Raisa kaže da se Milica poslednja dva dana oseća loše i da su ružni komentari o kupovini bubrega poslednje što jadnoj devojci sada treba. Kako kaže, njih dve bi bez problema otišle i na poligraf.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.