EKIPA ESPRESA ODLUČILA DA IZNENADI KUCE ZA NJIHOV PRAZNIK: Pogledajte njihove neodoljive reakcije (FOTO)
Preslatki su, Foto: Aleksandra Čolić

ljubav

EKIPA ESPRESA ODLUČILA DA IZNENADI KUCE ZA NJIHOV PRAZNIK: Pogledajte njihove neodoljive reakcije (FOTO)

Svetski dan pasa osmišljen je kao vid zahvalnosti psima

Objavljeno: 12:18h

Niko nam ne može istopiti srce kao naše male njuške. Mekane uši i preslatke šape u trenutku nam dižu raspoloženje, gurajući svaku brigu u stranu. Jednostavno, psi su naši najbolji prijatelji s razlogom. Svetski dan pasa obeležava se od 2004. godine svakog 26. avgusta. Naši najbolji prijatelji ulepšavaju nam svaki dan, te je došao red da i mi njima uzvratimo isto. Ekipa Espresa prošetala se komšilukom u potrazi za kucama, u nadi da će saznati njihovu priču i, na taj način, ovaj dan im učiniti ponosan.

Kuce, Dan kuca
foto: Aleksandra Čolić

Prvi pas na koga smo naišle zove se Romeo. Ova patuljasta pudla ima pet meseci i lokne mekane kao duša.

1 / 6 Foto: Aleksandra Čolić

Kada je video kako Romeo gricka svoju poslasticu, jazavičar Kobi, koji je dobio ime po Kobasici, nije mogao da odoli a da se ne pridruži. Nakon neodoljivog njuškanja, navalio je na slatkiš i uživao u svom danu. Vlasnica Kobija rekla nam je da će ovaj maleni pas za dva meseca napuniti dve godine!

1 / 7 Foto: Aleksandra Čolić

Kiću smo srele kod prodavnice, dok je ponosno i strpljivo čekao svoju vlasnicu da završi sa obavezama. Ovaj dvanaestogodišnji pas našao je svoj dom kada je imao tri meseca, nakon čega pamti samo lepe uspomene.

1 / 7 Foto: Aleksandra Čolić

U parku, srele smo neočekivano - za velikim psom Zlatkom išla je malena čivava obučena u preslatku šarenu čarapu! Njeni vlasnici očekivali su lepo vreme, te, kada su odlazili na odmor, prijateljici kojoj je ostavljena na čuvanje, nisu ostavili garderobu koja bi mogla da je zagreje. Prijateljica se snašla na jedan impresivan način i dovela čivavin stajling do savršenstva. Zlatko, sa druge strane, bio je stidljiv i dvoumio se oko toga da li će uzeti poslasticu, ali nakon kratkog upoznavanja ovaj petogodišnji pas bio je presrećan našim izborom slatkiša.

Kuce, Dan kuca
foto: Aleksandra Čolić

Apolon, poznatiji u kraju kao legenda, već sedam godina impresionira sve svoje komšije. Njegova vlasnica primetila je da joj je Apolon najlepši petnaest dana nakon šišanja, jer mu je tada dlaka najlepše dužine.

1 / 5 Foto: Aleksandra Čolić

Svetski dan pasa osmišljen je kao vid zahvalnosti psima, kako onim koji imaju svoj dom, tako i onima koji tu sreću nemaju, zbog čega smo posebnu pažnju posvetili šapama koje ljubav dobijaju od svih ljudi, ali na ulici. Ove kuce zaslužile su duple poslastice!

Kuce, Dan kuca
foto: Aleksandra Čolić

Svaku kucu obradovali smo poslasticom, dok su oni nas obradovali blesavim osmehom i maničnim mahanjem repa. Možemo slobodno reći, da je ova malena avantura prošla veoma uspešno.

Kuce, Dan kuca
foto: Aleksandra Čolić
1 / 36 Foto: Aleksandra Čolić

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.