ALEKSANDAR IMA SRCE KAO KUĆA! Trći za bolesnu decu, ovoga puta je na red došao mali BOŠKO GUGLETA! (VIDEO)
Trka za Boška, Foto: Kurir tv printscreen

neverovatno

ALEKSANDAR IMA SRCE KAO KUĆA! Trći za bolesnu decu, ovoga puta je na red došao mali BOŠKO GUGLETA! (VIDEO)

Ovo nije prvi put da Aleksandar trči za bolesnu decu. Od 2018. do danas trčao je do Ostroga, Hilandara, Rusije, Tumana, Odžaka

Objavljeno:

Porat Kuri.rs napisao je tekst o borbi za zdravlje malog dečaka koji vam prenosimo u celini.

Borba za život malog Boška Guglete iz Novog Sada se nastavlja. Potrebno je prikupiti još 750.00 eura, a ostalo je samo 11 dana. Kako bi motivisao sve koji su u mogućnosti da bar porukom pomognu u prikupljanju sredstava za ovog dečaka, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, jedan Lozničanin istrčao je juče 125 km.

Uspeo je da, nakon 13 sati trčanja, stigne od Loznice do Dečije bolnice u Novom Sadu gde se trenutno nalazi šestomesečni Boško Gugleta. Uz samo četiri pauze od 20 minuta i vrlo topao dan nije nimalo bilo lako. Najteže je postalo na Fruškoj gori.

- Treba se popeti na Frušku goru, temperatura me je ubila, imao sam žuljeve. Ali kada ispred sebe imate sliku malog Boška, imam motivaciju. Ako mogu ja za jedan dan da istrčim 125 km, mogu i ostali da ne popiju jednu kafu i pošalju poruku za Boška - rekao je Aleksandar Kikanović, Lozničanin koji je trčao za Boška

Ovo nije prvi put da Aleksandar trči za bolesnu decu. Od 2018. do danas trčao je do Ostroga, Hilandara, Rusije, Tumana, Odžaka. Juče mu je najveća podrška bio prijatelj Predrag koji ga je sve vreme pratio biciklom.

02:40

ALEKSANDAR JE TRČAO 125 KM ZA BOLESNOG DEČAKA: Boško ima rok do 20. avgusta da prikupi 750.000 eura za lečenje! SRBIJO POMOZI!

Još 750.000 eura nedostaje da bi Boško dobio najskuplji lek na svetu koji mu može spasiti život. Nažalost, on se i dalje nalazi na respiratoru, a rok za prikupljanje novca je 20. avgust. 1032 na 3030 da bismo Boška što pre ispratili iz ove bolnice u Mađarsku, a da nam se zajedno sa Aleksandrom vrati trčećim korakom.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.