SOMBORSKI KOTLIĆ: Rokvići oduševili, nagradu za najbolji paprikaš dobio Tomislav Jokić (VIDEO)
Somborski kotlić je uspeo, Foto: 025.rs

LEPA MANIFESTACIJA

SOMBORSKI KOTLIĆ: Rokvići oduševili, nagradu za najbolji paprikaš dobio Tomislav Jokić (VIDEO)

„Somborski kotlić“ se ove godine održao dvadesetčetvrti put, a stručni žiri je ocenjivao takmičare u tri kategorije: najbolji paprikaš, najlepše aranžiran sto i najveselije društvo

Objavljeno: 16:32h

Manifestacija „Somborski kotlić“ i ove godine okupila je ljubitelje ribljeg paprikaša i dobre zabave na Trgu Svetog Trojstva u Somboru. U skladu sa dugogodišnjom tradicijom, zvanični početak kuvanja paprikaša označio je gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, paljenjem prve vatre.

Ove godine, u zabavnom delu programa, nastupili su Marinko, Nikola i Marko Rokvić, u čijem su repertoaru uživali kako Somborci, tako i posetioci iz okolnih mesta, koji su se vidno raspoloženi okupili iz različitih krajeva našeg okruga.

Somborski kotlić
foto: 025.rs

„Somborski kotlić“ se ove godine održao dvadesetčetvrti put, a stručni žiri je ocenjivao takmičare u tri kategorije: najbolji paprikaš, najlepše aranžiran sto i najveselije društvo.

Titulu za najbolji paprikaš odneo je Tomislav Jokić, drugo mesto osvojio je Danijel Ajduk, a treće Miloš Zdravković. Nagradu najveselijeg društva osvojila je ekipa Predraga Kanurića, zatim ekipa Slađane Kabić dok je nagrada za treće mesto završila u rukama Gordane Ćirić. Kada je u pitanju najlepše aranžiran sto, pobedu je odnela Elizabeta Kovač, zatim Mihajlo Žrvnar, pa Miloš Aleksić.

Somborskom kotliću, prethodila je „Ulica starih zanata“, takođe tradicionalna manifestacija tokom koje su se predstavili izlagači rukotvorina i proizvoda starih zanata iz različitih krajeva Srbije.

1 / 7 Foto: 025.rs

Manifestaciju je organizovala Turistička organizacija grada Sombora, uz pokroviteljstvo Grada Sombora.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/025.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.