DANAS NAS OČEKUJE DIVAN LETNJI DAN: Temperatura neće prelaziti 33 stepena, ali onda od utorka... PAKAO!
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

PROGNOZA VREMENA

DANAS NAS OČEKUJE DIVAN LETNJI DAN: Temperatura neće prelaziti 33 stepena, ali onda od utorka... PAKAO!

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u Srbiji će u prvoj polovini sedmice sunčano, u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 C

Objavljeno: 08:55h

U Srbiji će danas preovladavati sunčano i toplo. Po podne, uz lokalni razvoj oblačnosti u brdsko-planinskim predelima ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20 C, najviša dnevna od 29 do 33 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će preovladavati sunčano i toplo. Vetar će biti slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19 C, najviša dnevna oko 31 C.

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u Srbiji će u prvoj polovini sedmice sunčano, u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 C.

U četvrtak će doći do postepenog povećanja oblačnosti, najpre na severu i zapadu, krajem dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Od petka promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, kada se lokalno očekuju i obilne padavine.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.