HIT VIDEO DEVOJKE IZ REGIONA ZAPALIO INTERNET: Opustila se uz pesmu "VAKCINA" pa počela da puzi i TVERKUJE! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Twitter

URNEBESNO

HIT VIDEO DEVOJKE IZ REGIONA ZAPALIO INTERNET: Opustila se uz pesmu "VAKCINA" pa počela da puzi i TVERKUJE! (VIDEO)

Nakon što se pojavio na društvenim mrežama, snimak je za veoma kratko vreme postao viralan i to zahvaljujući anonimnoj devojci koja se i više nego opustila tokom trajanja numere

Objavljeno: 09:13h

Pesma "Vakcina" od Goci benda, postala je pravi balkanski hit i do sada je snimljeno bezbroj video snimaka na temu, ali jedna anonimna gospođa, pretenduje da postane zaštitni znak i sinonim za ovu numeru. Naime, ona je na jednom veselju toliko pala u sevdah, da je počela da tverkuje, puzi i više nego zavodljivo igra i to na samom podu.

Nakon što se pojavio na društvenim mrežama, snimak je za veoma kratko vreme postao viralan i to zahvaljujući anonimnoj devojci koja se i više nego opustila tokom trajanja numere. Naime, da li usled atmosfere ili koje čašice više, ona je prvo počela da zadiže suknju na plesnom podu, da bi nakon toga krenulo i tverkovanje.

"Plesu" ni tu nije bio kraj, pošto je u jednom trenutku, devojka legla na leđa i počela da maše nogama dok joj je skunja pala sve do struka, otkrivajući i više nego što je verovatno želela.

Ispod snimka na društvenim mrežama, korisnici su bili podeljenog mišljenja. Naime,dok je jednima ovakav način ponašanja bio smešan, drugi su pisali kako su prijatelji devojke morali da reaguju i da je spreče u blamiranju, umesto što su izvadili mobilne telefone da bi je snimali. Da smo se prethodne godine uželeli nekog veselja - jesmo, ali ova devojka je definitivno htela maksimalno da iskoristi provod. I postala hit.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.