ZAVETOVALI SE NA VEČNU LJUBAV 2 PUTA, A JEDNU STVAR NISU NIKADA ISPUNILI!
Foto: Damir Dervišagić/Kurir

PREDIVNO

ZAVETOVALI SE NA VEČNU LJUBAV 2 PUTA, A JEDNU STVAR NISU NIKADA ISPUNILI!

Željko je dodao da su muzičari sjajno izveli svadbenu pesmu.

Objavljeno:

Dvadeset meseci posle bajkovitog venčanja na Maldivima,Jovana i Željko Joksimović na večnu ljubav zavetovali su se i pred oltarom u beogradskoj crkvi „Svetog Aleksandra Nevskog“, a slavlje su nastavili u elitnom restoranu „Franš“. Mesto nije bilo izabrano slučajno – upravo tu su prvi put zajedno večerali.

Iako je popularni kantautor na „ponovljenom venčanju“ tog septembra 2014. godine specijalno za goste izveo nekoliko svojih pesama, za vreme kada su među njima proradile emocije vezuje ih numera drugog umetnika – Marka Entonija. Reč je o baladi „Ahora Quien“, u slobodnom prevodu „Ko, ako ne ja?“.

‒ Svadbeni ples je izostao, ali smo sve vreme igrali – otkrila je tada Jovana.

Jovana Joksimović
foto: ATA IMAGES

‒ Nije bilo protokola ni bilo kakvih obaveza. Cilj nam je bio da zvanice budu rasterećene i opuštene, da se osećaju kao da su došle na dobru žurku. U pozivnicama smo apostrofirali da nam osim osmeha ništa drugo nije potrebno, što smo i dobili, mnogo osmeha i dobrog raspoloženja.

Željko je dodao da su muzičari sjajno izveli svadbenu pesmu.

‒ Otplesali smo na početku uz nekoliko taktova laganijeg ritma. Aca Sofronijević i njegov fenomenalni bend uvežbali su nimalo jednostavnu numeru Marka Entonija „Ahora Quien“, uz koju smo Jovana i ja presekli svadbenu tortu. Ta pesma nas vezuje za vreme kada smo se upoznali i zaljubili.

Bonus video:

00:45

PRIJA UZELA MIKROFON I ZAPEVALA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Pevačica dovela atmosferu do USIJANJA, orili se najveći hitovi! VIDEO

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.