ZAVRŠEN TREĆI WINE GARDEN: Manifestacija koja je nedostajala Beograđanima
Lepa atmofsera je bila, Foto: Ivana Čutura

LEPO

ZAVRŠEN TREĆI WINE GARDEN: Manifestacija koja je nedostajala Beograđanima

Pored Beograđana na Wine Gardenu je bilo i puno stranih gostiju

Objavljeno:

Proteklog vikenda u Botaničkoj bašti održana je manifestacija Wine Garden koja je prevazišla očekivanja svih – i posetilaca i izlagača i organizatora.

Na vinskom pikniku u centru grada svi su podjednako uživali u ukusima najboljih vina iz Srbije i regiona, a u ponudi su bila i vina iz Italije, Francuske, Španije i Moldavije. Osim vina bila je bogata i gastronomska ponuda, a sve degustacije su bile besplatne.

Wine Garden
foto: Ivana Čutura

Muzika jazz sastava, gudačkih kvarteta, virtuoza na gitari, uličnih svirača, kao i igrači swinga i rokabilija stvorili su divnu atmosferu u kojoj su tokom lagane šetnje, ali i sedeći i ležeći na travnjacima Botaničke bašte uživali posetioci svih uzrasta.

Wine Garden
foto: Ivana Čutura

Pored Beograđana na Wine Gardenu je bilo i puno stranih gostiju, a svi posetioci su veoma vodili računa da Botanička bašta ostane čista i uredna, tako da nije bilo nikakvih problema i oštećenja biljaka.

Zaključak brojnih posetilaca je da je ovakva manifestacija nedostajala Beogradu i da bi tokom celog leta trebalo organizovati ovakva dešavanja.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.