AKO NISI LUD, NE IDI U FAST FUD! Kapetan Dragan upropastio "Don Čedomira": Divovski podvig viteza tužnog lika
Čedomir Jovanović, Foto: printscreen

NE IDI U FAST FUD

AKO NISI LUD, NE IDI U FAST FUD! Kapetan Dragan upropastio "Don Čedomira": Divovski podvig viteza tužnog lika

Pojačajte Čedi obezbeđenje, vidite da su počeli da ga napadaju fast fudovi, napisao je iskreno zabrinuti Danilo Ikodinović

Objavljeno:

Strašan Zmaj zlim činima dobivši oblik kioska za prodaju brze hrane, ustremio se da proždere i njega i njegove drugove i porodicu, i sve najmilije!

Pojačajte Čedi obezbeđenje, vidite da su počeli da ga napadaju fast fudovi“, napisao je iskreno zabrinuti Danilo Ikodinović.

Ali još Miguel Servantes je opisao sličan incident u svom čuvenom romanu Don Kihot. Doduše, Don Kihot se nije borio protiv prodavnice brze hrane, već protiv vetrenjača, i nije bio predsednik LDPa već najslavniji od svih Lutajućih vitezova. I nije bio mrtav pijan kao Don Čedomir, kojeg su kako se kasnije ispostavilo, retroaktivno opili zli volšebnici maskirani u policajce, već je samo bio malkice zanesen čitanjem previše knjiga o slavnim vitezovima.

Ipak, sličnosti su toliko velike, da su gotovo neverovatne. I Don Čedomir je bio, i još uvek je, malkice previše zanesen čitanjem žitija i tekstova u žutoj štampi i tabloidima, o vitezovima asfalta i ostalim Neustrašivim Hijenama

Don Čedomirova Gospa kojoj je posvetio sve svoje slavne i neverovatne podvige, istina nije Dulčineja, ali jeste Lepa Jelena. Takođe, i Don Kihot i Don Čedomir su sve svoje slavne podvige izveli u ime odbrane slabih i nezaštićenih, u čast svojih Gospi i na polzu potlačenom i porobljenom narodu: „u ime Slobode i Demokratije.“ Dakle, liberalno i demokratski! Kako su stvari zapravo tekle, u ovom najnovijem Don Čedomirovom viteškom podvigu? Sedeo je tako mirno i dostojanstveno naš Don Čedomir, sa dvojcom neustrašivih vitezova iz Viteškog Reda Hijena, razmenjujući uzvišene misli i pripremajući nove plemenite podvige, kad se odjednom oglasilo nekakvo strašno i potmulo preteće škrgutanje, a potom i jeziva rika od koje je tlo ispod nogu svima počelo da podrhtava! I odmah je shvatio Vitez Tužnog Lika Don Čedomir o čemu se radi.

Strašan Zmaj zlim činima dobivši oblik kioska za prodaju brze hrane, ustremio se da proždere i njega i njegove drugove i porodicu, i sve najmilije!

Zgrabio je poveliki kamen i stolicu, naš najneustrašiviji junak, kad mu već koplje nije bilo pri ruci, pa se bacio ih iz sve snage na Divovskog Zmaja zvanog Pončo, i pogodio ga, pravo u srce!

Rasprslo se odmah u hiljadu komada, kao da je od stakla. Ali, još ni izbliza nije sve bilo gotovo! Lukavi zli volšebnici su hitro poslali veliki odred strašnih pomoćnika, moćnim činima pretvorenih u obličja običnih automobila, i to ne samo civilnih već i policijskih!

Odmah je, sa ništa manjom hrabrošću, i na njih udario Vitez Tužnog Lika Don Čedomir. Ovaj put sasvim goloruk, ustremio se i rukama i nogama protiv opakih nevaljalaca! „Gasi ta svetla bre, je*** vam mater. Beži bre u pi*** materinu, skloni se“ - uzvikivao je u žaru borbe slavni Don Čedomir, sve dok nije savladao i poslednjega!

Eto, tako se sve to zaista odigralo, a sve ostalo su novinarske patke, i zlonamerne izmišljotine Zlih Volšebnika. A sada se već zna, zahvaljujući Don Čedomiru, i gde se kriju ti nevaljalci. Naravno, u Ruskoj Federaciji! Već su pokušali da mu otruju ćerku, i da nije uništio Fort Pončo, koji je zapravo bio tajna baza Ruskih agenata – ceo Beograd je mogao da strada od otrovanih pljeskavica!

Hvala ti Viteže, u ime svih nas koje mori glad. I na kraju naravoučenije: “Ako nisi lud ne idi u fast fud!”

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.