NEMA VIŠE STRAHA OD NESTANKA GORIVA NA OVOM DELU PUTA: Otvaranje PUMPE na autoputu Miloš Veliki PUN POGODAK (FOTO)
Benzinska pumpa na autoputu Miloš Veliki, Foto: Rina

OTVORILA SE BENZINSKA STANICA

NEMA VIŠE STRAHA OD NESTANKA GORIVA NA OVOM DELU PUTA: Otvaranje PUMPE na autoputu Miloš Veliki PUN POGODAK (FOTO)

Predsednik MZ Brđani Dragomir Savić istakao je da završetak radova na ovoj deonici dosta znači meštanima Brđana

Objavljeno:

Vest koja je obradovala mnoge vozače svakako je otvaranje prve benzinske stanice na autoputu „Miloš Veliki“ u selu Sokolići. Ova stanica nalazi se u blizini naplatne rampe u Preljini i otvorena je krajem maja.

Da je ova investicija bila pun pogodak pokazuje i veliki broj građana koji su upravo na ovoj lokaciji odlučili da odmore dok putuju ka Zapadnoj Srbiji.

"Ovo je fenomenalno. Neretko se dešavalo da sa strahom idem autoputem jer nisam bio siguran da imam dovoljno goriva do Ljiga ili do Preljine. Sada je putovanje relaksiranije. Supruga i ja jedva smo pronašli mesto za sedenje, sve je bilo puno. Moram reći da je i hrana odlična, a osoblje ljubazno. Sve u svemu prijatna vest", rekao je za RINU Ivan Popović iz Beograda.

Otvaranje prve pumpe na deonici autoputa od Preljine do Požege ima benefite i za Čačane i Gornjomilanovčane, jer je nova radna mesta dobilo dvadesetak ljudi. U planu je da sledeće godine bude izgrađena još jedna benzinska stanica u smeru iz Čačka ka Beogradu.

1 / 4 Foto: Rina

Izvođači radova prethodno su potpisali ugovor sa opštinom Gornji Milanovac da će sve putne pravce koje koriste prilikom izgradnje, na području opštine, vratiti u prvobitno stanje, što je i učinjeno.

"Nasuta je deonica u dužini od 1200 metara, dok će 700 metara biti asfaltirano. U okviru radova asfalt će biti postavljen i na platou ispred Crkve u Brđanima. Izvođač radova je ovom prilikom uradio više od dogovorenog i od onoga što je definisano ugovorom” , istakao je Dejan Kovačević predsednik opštine Gornji Milanovac.

Predsednik MZ Brđani Dragomir Savić istakao je da završetak radova na ovoj deonici dosta znači meštanima Brđana.

„Ljudima je vraćeno poverenje jer su imali gorko iskustvo prilikom radova na izgradnji auto-puta sa preduzećima Azvirt i Planumom. Zahvaljujući sadašnjem izvođaču radova i podršci opštine dobili smo više nego što smo tražili i veoma smo zadovoljni”, naglasio je Savić.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.