KLJUČEVI IZ NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI OTIŠLI U VRANJE: Mali potpisao ugovor sa Ćerimovićem (FOTO)
Siniša Mali, Foto: Tanjug

bravo

KLJUČEVI IZ NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI OTIŠLI U VRANJE: Mali potpisao ugovor sa Ćerimovićem (FOTO)

Prema njegovim rečima u bazenu je u trenutku izvlačenja Slobodanove koverte bilo 2,4 miliona koverata

Objavljeno:

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali potpisao je danas ugovor o dodeli trosobnog stana u naselju „Zemunske kapije“ sa dobitnikom u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, Slobodanom Ćerimovićem iz Vranja.

Ministar Mali je izrazio zadovoljstvo što je nagradu dobila velika porodica poput Slobodanove, i poželeo im da što više lepih trenutaka provede u svom novom stanu.

- Želim da vam zahvalim što ste igrali ovu nagradnu igru i dali podršku državi i Vladi Srbije da se svi borimo protiv sive ekonomije, da uzimamo fiskalne račune. Slobodan je rekao da će nastaviti da igra ovu nagradnu igru ne samo zbog nagrade, nego i zbog toga što treba da gradimo uređenu Srbiju. To podrazumeva i da kada uđemo u prodavnicu treba da uzmemo fiskalni račun jer prihodi od tog računa odlaze u budžet, a iz toga gradimo bolnice, škole, puteve, kupujemo vakcine - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima u bazenu je u trenutku izvlačenja Slobodanove koverte bilo 2,4 miliona koverata.

Siniša Mali
foto: Tanjug

- Broj koverata raste iz nedelje u nedelju i ja pozivam sve građane Srbije da se pridruže ovoj nagradnoj igri i da na pravi način razvijemo svest koliko je bitno uzimati fiskalne račune i boriti se protiv sive ekonomije - rekao je Mali.

Slobodan Ćerimović živi u Vranju i radi u gradskom vodovodu. Ima troje dece i devetoro unučadi. On je nakon dodele nagrade rekao da ceo život igra razne nagradne igre, ali da nikada ništa nije dobio. Dodao je i da je poslao dosta koverata za „Uzmi račun i pobedi“.

Siniša Mali
foto: Tanjug

Dobitnik stana je naveo i da će se sa porodicom dogovoriti ko će živeti u novom stanu.

Vlada Republike Srbije je za drugi krug ove nagradne igre izdvojila 350 miliona dinara, a nagradni fond je veći nego prošli put jer srećne dobitnike očekuje čak 16 stanova u Beogradu, od kojih je 14 u naselju „Zemunske kapije“, a dva u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila „fijat 500L“.

Bonus video:

02:00

Zaječarac u trci za najboljeg nastavnika na svetu

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.