DODELJENE VREDNE NAGRADE: Irena iz Bačinaca će zauvek upamtiti OVAJ DAN
Uzmi račun i pobedi, Foto: Printscreen/RTS

IZVUČEN DOBITNIK

DODELJENE VREDNE NAGRADE: Irena iz Bačinaca će zauvek upamtiti OVAJ DAN

Dobitnike je iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 1.277.607 pristiglih koverti izvukla je glumica Isidora Građanin

Objavljeno:

Stan u Beogradu i pet automobila "fijat 500L" dodeljeno je večeras u prvom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021".

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Irena Stanojević iz Bačinaca.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Vladimir Ognjanović iz Novog Sada, Milorad Pekez iz Novog Sada, Miroslav Ljubenović iz Beograda, Olivera Rakić iz Šapca i Snežana Ilijevski iz Beograda.

Dobitnike je iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 1.277.607 pristiglih koverti izvukla je glumica Isidora Građanin.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara, a regularnost izvlačenja nadgleda Komisija.

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle, s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje 16 stanova u Beogradu - 14 u naselju Zemunske kapije i dva u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila "fijat 500L".

Bonus video:

03:10

PATROLIRALI SMO SA REČNOM POLICIJOM I OBIŠLI BEOGRADSKE OBALE: Saznali smo najveće tajne njihovog posla

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.