INFORMACIJA MARINIKE TEPIĆ JE NETAČNA, POLICIJA: Stan Katarine Jokić NIJE OBIJEN!
Policija, Foto: Ilustracija: Aleksandra Čolić, Aleksandra Čolić

netačne informacije

INFORMACIJA MARINIKE TEPIĆ JE NETAČNA, POLICIJA: Stan Katarine Jokić NIJE OBIJEN!

"Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata", navodi se u saopštenju

Objavljeno:

Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je netačna informacija da je obijen stan predsednice Opštinskog odbora Stranke šlobode i pravde (ŠP) Katarine Jokić, a javni tužilac se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela, koje se goni po službenoj dužnosti.

Informaciju da je Katarini Jokić obijen stan, danas je medijima dala potpredsednica S SP Marinika Tepić, a PU "apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policijske službenike za dnevno-političke obračune".

Činjenica je da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti i zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio, stoji u saopštenju.

"Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata", navodi se u saopštenju.

"Sin Katarine Jokić je takođe izjavio da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega nešto ne nedostaje", piše u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je o događaju obavešten osnovni javni tužilac, "koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložioi da mu se dostavi izveštaj".

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.