''GDE ĆEŠ KRIZNI ŠTABE NA NEBESKI NAROD?'' Zatvoreni kafići inspirisali mlade Užičane, njihov potez oduševio (FOTO)
Kafići, Foto: Emilija Jovanović

kampersko ispijanje kafe

''GDE ĆEŠ KRIZNI ŠTABE NA NEBESKI NAROD?'' Zatvoreni kafići inspirisali mlade Užičane, njihov potez oduševio (FOTO)

Uprkos zabrani jedan par iz Užica uspeo je u svojoj nameri i na stari, reklo bi se - kamperski način, popio kafu na trgu

Objavljeno:

Kako bi se što pre video kraj korona virusu i sprečilo njegovo širenje, na preporuku Kriznog štaba, ugostiteljskim objektima je već 2 nedelje za redom zabranjen rad.

Ova odluka zadala je glavobolju kako vlasnicima lokala, tako i gostima koji su, željni da se opuste u bašti kafića uz omiljenu kafu, morali da potraže neko drugo rešenje.

Uprkos zabrani jedan par iz Užica uspeo je u svojoj nameri i na stari, reklo bi se - kamperski način, popio kafu na trgu, a fotografija koja je nastala tom prilikom oduševila je mreže.

Na njoj se vide mladić i devojka sa malom plinskom bocom i džezvom za espreso kafu uz opis "Gde ćeš krizni štabe na nebeski narod".

Korisnici društvenih mreža složili su se da je distanca "po propisu", hvalili mladi par i sugerisali kako je još jednom pobedila domišljatost i kreativnost našeg naroda.

"Ja predlazem da se ovo popularizuje maksimalno, ne u nekom anti maskerskom, anti vakserskom kontekstu, nego kome trebaju kafici kad je ovo realno prelepo", glasio je samo jedan od komentara.

Bonus video:

00:12

SNIMAK IZ SVEMIRA! Pogledajte kako se Beograd promenio za samo 35 godina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.