MACOLU U RUKE I LOMI! Pronašli smo ANTISTRES mesto u BG-u, lomili smo stvari u srči do kolena- nekažnjeno! (VIDEO)
I zabava i antistres terapija, Foto: Emilija Jovanović

učinite nešto za sebe

MACOLU U RUKE I LOMI! Pronašli smo ANTISTRES mesto u BG-u, lomili smo stvari u srči do kolena- nekažnjeno! (VIDEO)

Na adresi Brodarska bb na Novom Beogradu, nalazi se spas za sve nas - igraonica "Stress Out"

Objavljeno:

Ako vam je dojadila kuća, posao, teretana, bašte kafića, svakodnevne neizbežne stresne situacije i naravno korona, imamo za vas idealno mesto gde možete da se istresete i doživite potpunu katarzu, ne, ne mislimo ni na šta ilegalno!

Na adresi Brodarska bb na Novom Beogradu, nalazi se spas za sve nas - igraonica "Stress Out", mesto predviđeno pre svega za vrhunsku zabavu. Igraonica se sastoji iz dva dela u jednom postoje drvene mete koje gađate sekiricama, dok je drugi deo nama omiljeni, soba u kojoj macole i drugim hladnim oružjem možete da lomite flaše, usisivače, televizore i ostale kućne aparate.

Oslobodite se stresa na adekvatan način
Oslobodite se stresa na adekvatan načinfoto: Emilija Jovanović

Naravno, sve vreme ste u zaštitnom odelu, tako da ne postoji verovatnoća da se povredite. Zvuči grubo, ali osećaj je neverovatan.

Domaćini portala Espreso bili su Jovana Stojanović i Petar Travica, ujedno, idejni tvorci "Stress Out" koncepta.

Petar Travica
Petar Travicafoto: Emilija Jovanović

"Ideja je Jovanina ona je živela i studirala u Americi, što je kod njih normalna pojava. Sve je krenulo iz priče i onda smo tako došli, ajde da vidimo lokale", rekao nam je Petar.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Ekipa Espresa oprobala se u bacanju sekire i možemo slobodno reći da je igra pravi izazov i odličan filter za nakupljenu negativnu energiju.

stresout
foto: Emilija Jovanović

"Prvo je bila ideja da postoje samo sobe za lomljenje, a kasnije smo uveli i sekire, otvarale su nam se ideje usput i sve smo sami radili. Farbali, kucali, spajali, sve što vidite ovde sami smo napravili, jednom su nam samo bili majstori", ispričala nam je Jovana kako je izgledalo nastajanje igraonice.

Nakon bacanja sekirica prešli smo u stres sobu, gde žurka tek počinje.

Pre nego što smo ušli kompletno smo se zaštitili. Obukli smo kombinezon, jaknu, pantalone, rukavice i šlem sa vizirom. U sobi smo zatekli srču i polomljene stvari, a onda smo dohvatili macolu, šipku, palicu i počeli da lomimo, ljudski!

Stress out
foto: Emilija Jovanović

Od usisivača, preko staklenih flaša, plastične cevi do kase, polomili smo sve, a osećaj je baš oslobađajući. Pa zamislite samo to da macolom lomite stvari, da pri tome nikog ne povređujete, nikom ne uništavate imovinu, a vi se osećate kao da ste odradili jedan dobar trening.

Kako nam je Petar rekao ne postoji osoba koja je izašla iz stres sobe, a da na sebi nije imala osmeh na lice.

"Došli su nam momak i devojka i oni su ušli, ćutali su sve vreme. Ja im spremio sobu, ušli su unutra, čuo sam da lupaju, na kraju je zvučalo kao da su rudari unutra, izašli su toliko srećni, vole se najviše na svetu i samo su mi rekli: E, ovo nam je baš trebalo!", ispričao je Petar za Espreso.

Stress out
foto: Emilija Jovanović

Uređaje za lomljenje pronalaze bukvalno svuda

" Ljudi nam donose stare uređaje, pa ih skupljamo od komšija, odemo do servisa bele tehnike, snalazimo se sa svih strana", rekao nam je Petar i dodao da svako bira šta će da lomi kada reši da uđe u sobu, a on i Jovana posle skupljaju srču i lom koji zna baš da se nagomila.

Bonus video:

01:06

U SRČI DO KOLENA, SA MACOLOM U RUCI! Bili smo u stres sobi na Novom Boegradu, udaralo se iz sve snage

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.