POČINJE IZGRADNJA NOVE GRADSKE BOLNICE: Zlatibor Lončar najavio u kojem gradu će biti!
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, Foto: Kurir TV

KORONA VIRUS

POČINJE IZGRADNJA NOVE GRADSKE BOLNICE: Zlatibor Lončar najavio u kojem gradu će biti!

Lončar je naglasio da su Nišu potrebne i poliklinika i nova psihijatrijska bolnica, kako ona više ne bi bila u Toponici

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će u Nišu biti izgrađena gradska bolnica, i da na ulazu u taj grad već postoji lokacija za gradnju sa svim neophodnim infrastrukturnim preduslovima."Složili smo se da pokušamo da izgradimo bolnicu kao što je bolnica u Batajnici i ona koja će se graditi u Novom Sadu", rekao je Lončar nakon otvaranja spomen ploče doktoru Miodragu Laziću u Urgentnom centru u Nišu.

- To bi najpre bila kovid bolnica dok traje korona, a posle toga bi bila gradska bolnica. Niš bi konačno dobio gradsku bolnicu, imao bi prelaz izmedju Doma zdravlja i Kliničkog centra, tako da bi se Klinički centar rasteretio, rekao je Lončar.

Lončar je naglasio da su Nišu potrebne i poliklinika i nova psihijatrijska bolnica, kako ona više ne bi bila u Toponici.

Kao problem Univerzitetskog kliničkog centra čije je rešavanje "hitno potrebno", Lončar je naveo sadašnji način funkcionisanja parkinga koji omogućava pacijentima da kolima pridju do zgrade.

- Dao sam nalog da pronadju ljude koji se razumeju u te procedure. Nigde na svetu ne postoji mogućnost da autom dodjete do ordinacije, da ga ostavite i da se zadržite koliko vam treba, rekao je ministar.

Bonus video:

00:24

NE JEDEM HLEB DA BIH BILA ZGODNA: Evo kako Kaja održava dobru liniju

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.