"KER NE SKAČE NA KUJU DOK ONA NE MAHNE REPOM": Skandalozan komentar o Mariji Lukić šokirao Srbiju!
Skandalozan komentar, Foto: Filip Plavčić / printscreen Youtube

AU!

"KER NE SKAČE NA KUJU DOK ONA NE MAHNE REPOM": Skandalozan komentar o Mariji Lukić šokirao Srbiju!

Đorđević je na stranici pokreta ,,Živim za Srbiju'' objavio tekst pod nazivom ,,Apel porodičnim ženama''

Objavljeno:

Bivši čelnik opštine Brus Milutin Jelačić Jutka javio se 25. januara na izdržavanje zatvorske kazne u zatvoru u Ćupriji. Jeličić je osuđen na tri meseca zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad svojom bivšom saradnicom Marijom Lukić.

Sudski postupak vođen je samo u slučaju Marije Lukić, a Jeličića je za seksualno uznemiravanje na poslu tužilo još šest žena, koje je tužilaštvo odbacilo kao neosnovane.

Ipak, i nakon ove presude, mnogi su na Jutkinoj strani. Jedan od njih je i Vladislav Đorđević, autor knjiga „Prednost žena“ i „Mit o patrijarhatu“.

On je na stranici pokreta ,,Živim za Srbiju'' objavio tekst pod nazivom ,,Apel porodičnim ženama'' u kojoj je naziva ,,nekulturnom i nečestitom ženom''.

Njegov tekst prenosimo u celosti:

,,Obraćam se Vama porodičnim ženema, koje imate muževe, koji Vas vole i poštuju i koje Vi volite i poštujete! Obraćam se i Vama neudatim devojkama, koje biste želele da imate muževe koji Vas vole i poštuju i koje želite da volite i poštujete. Obraćam se Vama ženama koje imate decu i podižete ih zajedno sa svojim muževima u zajedničkom naporu odgovornog roditeljstva! Obraćam i Vama devojkama koje biste volele da imate decu i podižete ih zajedno sa muževima!

Upućujem Vama apel ja koji sam stekao notornu slavu kritičara radikalnog feminizma, pa čak i epitet – Bože gluposti! – „najvećeg ženomrsca”!

Budite hrabre i osudite medijske manipulacije radikalnih feministkinja, mahom bedetnih lezbijki! U njih spada sâm vrh naše politike (Maja Gojković, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović, Marija Obradović) i njihove suflerke iz lezbijkih NVO (Zorica Mršević, Adriana Zaharijević, Tanja Ignjatović, Jelena Višnjić, Vanja Macanović, Staša Zajović, Lepa Mlađenović). Sve one zdušno rade da Vam porodice rasture, tj. da ih nikad ne oformite.

Feministkinje – koje Vam se predstavljaju kao zaštitnice Vaših „prava” – ne samo da ne štite nikava Vaša „prava”, nego sve čine da ih imate što manje i da živite što mizernije i nesrećnije! One bi bile najsrećnije da živite kao bezdetene usedelice, kao što je to većina od njih. One žele – ako ste udate – da ostavite muževe i živite u samoći. Ili – još bolje – da uletite u krevet sa nekom od njih! Da bi to postigle one u pakao šalju sve muškarce, a do neba uzdižu sve žene! One žele – ako ste devojka koja traži muža – da ga nikad ne nađete i da živite u nevoljnom celibatu! Ili – još bolje – da se seksualno preorijentišete i Vašu sreću potražite u krevetu s nekom ženom, najbolje nekom od njih! Feministinje su listom hetorofobne mizandrijske lezbijke, koje žele da živite bez ljubavi i poštovanja muževa i dece. Njima se prevrće želudac kada vide srećan bračni par! One organski mrze srećne porodice i to ne kriju! Njihova literatura je prepuna lažnih teza da je rad u domu za ženu „kuluk” (fr. „corvée”) i da je porodica „najnebezbenije mesto ze ženu”. Lažu lezbijke čim zinu. One žele da Vas posvađaju sa Vašim muževima, pa i decom koju imate. One bi bile najsrećnije da nemate ni muža ni decu. Ne dozvolite da Vas zavedu luciferskim pričama o ugroženosti Vaših „prava”!

Da bi Vas posvađale sa muževima i muškarcima uopšte one šire vesti –mahom lažne – o tome kako vlada pandemija muških manijaka i silovatelja, koji ne rade ništa drugo nego Vas samo poganjaju. Tom lažnom propagandom – u kojoj prednjači Blic i Kurir – žele da Vam zgade ceo muški rod. Žele da postanete kao i one – hetrofobne mizandrijske udeselice. Uspravite se i recite im da volite Vaše muževe i da prestau da šite antimušku histeriju. Zbog nekolicine istinskih nemoralnih muškaraca ne mora da se vodi rat protiv svih mušaraca.

Među poslednjim primerima takvog paranoidnog optuživanja muškaraca spada slučaj Milutina Jeličića Jutka, predsednika optine Blac. O tom slučaju može se reći najmanje četiri stvari. Prvo. On je samo jedan u dugom nizu lažno optuženih muškaraca na visokim društveno-političkim funkcijama. Inspiratorke optužbi su lezbofeministkinje čiji cilj je difamacija svih muškaraca, pogovo onih na uglednim pozicijama. Drugo. Nazovi žrtva Marija Lukić se žali da joj je Jeličić slao lascivne porukice. Čak i da je to tačno, to nije stvar koja treba da bude predmet sudskih tužbi i medijskih harangi. Ako se to uopšte dogodilo, to je stvar nekulture, ali ne i zločina. Treće. Muškarčevo seksualno ponašanje je velikim delom uslovljeno ženinim seksualnim ponašanjem. Kako kaže narodna mudrost: „Ker ne skače na kuju dok ona ne mahne repom.” To je fokloran i pomalo vulgaran način da se kaže da u većini slučajeva muškarci seksualno deluju kada procene da imaju za to odobrenje žena. Žene u udvaranju nisu nikavi pasivni objekti. One su u tome aktivni činioci i stoga je odgovornost obostrana. Žena koja se pristojno ponaša i odeva ima malo šansi da bude obasuta lascivnim porukama, a još manje da bude seksualno napadnuta. Ko se čuva i Bog ga čuva. U većini slučajeva, muškarac zna gde mu je mesto. Mudroj ženi nije potrebna država i TV studio da muškarca dovede u red. Četvrto. Ako je Jeličić zaista slao lascivne porukice, to se može podvesti pod odsustvo bontona ili domaćeg vaspitanja. Ali je isto tako nekulturno i nevaspitano oko toga se suditi i govoriti o tome pred TV kamerama. Samo žene bez stida i srama možda sebi da dozvoli da o tome javno priča. O tom se ne šapuće ni u krugu prijatelja, a kamoli javno obznanjuje. Ako je neko nekulturan, onda je to Marija Lukić. Prljav veš se ne iznosi na ulicu. Ako Vam neko ponudi seks to nije nešto o čemu treba da izvestite sud i novine. Istinski moralna žena to ne bi radila. Čestita žena bi samo udvarača opomenula i, ako je potrebno, izbegavala. Čini mi se da je ova tobožnja žrtva veći nasilnik od samog tobožnjeg nasilnika. Ona javnost uznemirava stvarima o kojima ne bi trebalo da se bavi. Šta se događa među dvoje odraslih ljudi samo je njihova stvar. Kada bi se sudilo svim muškarcima i ženama koji šalju lascivne poruke pola Srbije bi bilo u zatvoru.

Žene koje se žale na muškarčeve lascivne poruke mahom su i same lascivne i frivolne. U većini slučajeva njima nimalo nije stalo do zaštite morala i svoje časti, nego samo do medijske pažnje ili neke druge sitne koristi. Te žene su po pravilu marionete u rukama radikalnih feministinja koje ih koriste da bi muškarcima nanale moralnu i materijalnu štetu. Iza većine tih povika na muškarčevo loše ponašanje krije se samo ženska malicioznost i namera da se stekne neki sitni ćar. Ima i istinskih žrtava muških progona. Njih treba zaštititi. Ali većina tih tužibaba su zapravo zle i pakosne lecemerke i manipulatorke.

Koliko su feministkinje licemerne pokazuje i to da se one za istinski ugrožene žene nimalo ne staraju. Kada se nedavno jedna žena – Jelena Miletić – našla u pritvoru nije bilo povika feministkinja da su ugrožena njena prava. Zapravo, one su se potajno radovale njenoj muci, jer je ona porodična i polipedna žena.

Isto tako, kada je Jovana Stojković došla pod udar represinih mera države nije se našla nijedna feministkinja da se bori za njena prava. Nijedna nije prstom mrdnula da joj pomogne ili izrazi solidarnost. Solidarisali su se javno s njom samo neki muškarci (Branislav Ristivojević, Vladislav Đorđević).

Mi antifeministi ne samo da nismo ženomrsci, nego smo istinski ženoljupci. Mi volimo i poštujemo žene. Mi bismo učini sve da ih zaštitimo i učinimo da se osećaju dobro pored nas. Mi smo istinski kavaljeri i džentlmeni. Mi smo moderni trubaduri i minezengeri koji se dive pravim damama. Mi se prema ženama ophodimo s poštovanjem i nikada ih ne bismo povredili. A te tobožnje „borkinje za ženska prava” su istinske „ženomrziteljke” – istinske „mizoginistkinje” – jer huškaju žene protiv muškarca i razražuju ih raznim izmišljenim skandalima.

Stoga Vi – porodične žene – koje volite Vaše muževe i decu – ustanite u odbranu Vaših muževa i zamolite feministkinje da Vas ne „brane” od muškaraca. Osudite njihova licemerstva i manipulacije, koje imaju za cilj da Vas posvađaju sa Vaši muževima i ostalim muškarcima. Osudite poplavu ženskih lažnih optužbi (eng. false accusations). Stanite na stranu lažno optuženih. Recite feministkinjama da volite svoje muževe i druge fine muškarace. Živele Jovana i Jelena i sve druge porodične žene, koje vole svoje muževe i druge pristojne muškarce!''

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.