KADA NAM SE VRAĆAJU PRAVE PROLEĆNE TEMPERATURE? Meteorolozi znaju odgovor!
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

VREMENSKA PROGNOZA

KADA NAM SE VRAĆAJU PRAVE PROLEĆNE TEMPERATURE? Meteorolozi znaju odgovor!

Vetar slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni

Objavljeno:

Prema najavama meteorologa, od sutra nas čeka sve više sunčanih intervala tokom dana što će predstavljati uvod u pravo prolećno vreme koje se napokon vraća od ponedeljka

U Srbiji se danas očekuje pretežno vedro vreme, ali sa slabim mrazom i mogućim padavinama tokom večeri. U toku dana moguće su promene vremena tako da u kasnijim satima nije isključena ni mogućnost razvoja oblačnosti, kao i eventualne padavine.

Vetar slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni.

Najniža temperatura će biti od -3 do 1 C, najviša od 8 do 12 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će jutro biti pretežno vedro i hladno sa slabim mrazom. U toku dana promenljivo oblačno i sveže, sredinom dana i po podne kratkotrajna kiša ili sneg. Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 0, najviša 10 stepeni.

Kako su saopštili iz nacionalne meteorološke službe, u petak ujutro biće hladno sa slabim mrazom, ali se u toku dana očekuje porast temperature čija će maksimalna vrednost dostići 14 stepeni. Za vreme vikenda očekuje se još lepše vreme. U subotu, maksimalna dnevna temperatura iznosiće 18 stepeni, dok meteorolozi za nedelju najavljuju masimalnih 20 stepeni.

U ponedeljak konačno stiže prolećno vreme. Kako najavljuju meteorolozi, prvog dana naredne nedelje biće sunčano i toplo vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 23 stepena.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.