Direktori Politike i Novosti konačno prijavili imovinu! I imaju plate od kojih ćete se naježiti!
Foto: Dado Đilas

sve na videlo

Direktori Politike i Novosti konačno prijavili imovinu! I imaju plate od kojih ćete se naježiti!

Tek pošto su novinari KRIK-a u julu ove godine od Agencije za borbu protiv korupcije zatražili odgovor da li su rukovodioci najvećih medijskih kompanija u Srbiji "Večernjih novosti" i "Politike" obavezni da prijave imovinu, Agencija ih je podsetila na ovu zakonsku obavezu i dala im rok da je ispune
Objavljeno: 10:38h

Vasiljevićeva, koja je Vučićeva savetnica za medije, prijavila je šta poseduje tokom izrade teksta u junu.

Za članstvo u odboru "Politike" Vasiljevićeva prima mesečnu naknadu od 120.000 dinara. Istovremeno je član Nadzornog odbora kompanije "Air Serbia" za šta ne prima naknadu. Platu od gotovo 100.000 dinara dobija kao savetnica u Ministarstvu odbrane.

foto: Dado Đilas

U njenom imovinskom kartonu piše da poseduje jednosoban stan od 64 kvadratna metra, njivu od 25 ari, automobil „mini-moris“ i ušteđevinu u banci.

Nemanja Stevanović je od 2012. godine Vučićev specijalni savetnik.

foto: Youtube/plusradio010

U "Politici" on prima 120.000, a kao predsednik Upravnog odbora „Rudarsko topioničarskog basena Bor“ 50.000 dinara.

Stevanović je prijavio da poseduje četiri stana – dva veličine 38 i 16 metara kvadratnih dobio je po osnovu ugovora o doživotnom izdržavanju. Nasledio je stan od 73 kvadrata za koji je KRIK otkrio da se nalazi u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Kupio je samo garsonjeru na Žitnom trgu u Novom Sadu od 23 kvadratna metra. Vozi automobil „alfa romeo“ iz 2009. koji danas vredi oko 8.000 evra.

(Espreso.co.rs/ krik.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.