Direktori Politike i Novosti konačno prijavili imovinu! I imaju plate od kojih ćete se naježiti!
Foto: Dado Đilas

sve na videlo

Direktori Politike i Novosti konačno prijavili imovinu! I imaju plate od kojih ćete se naježiti!

Tek pošto su novinari KRIK-a u julu ove godine od Agencije za borbu protiv korupcije zatražili odgovor da li su rukovodioci najvećih medijskih kompanija u Srbiji "Večernjih novosti" i "Politike" obavezni da prijave imovinu, Agencija ih je podsetila na ovu zakonsku obavezu i dala im rok da je ispune
Objavljeno: 10:38h

Funkcioneri "Politike" podneli su izveštaje o imovini Agenciji za borbu protiv korupcije posle pisanja KRIK-a. Radomir Dmitrović, direktor i urednik "Večernjih novosti", to još nije učinio i postupak protiv njega koji vodi Agencija još je u toku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tek pošto su novinari KRIK-a u julu ove godine od Agencije za borbu protiv korupcije zatražili odgovor da li su rukovodioci najvećih medijskih kompanija u Srbiji "Večernjih novosti" i "Politike" obavezni da prijave imovinu, Agencija ih je podsetila na ovu zakonsku obavezu i dala im rok da je ispune.

Kiša će nas danas zaobići, a šta nas čeka za vikend?

S obzirom da su "Novosti" i "Politika" pod kontrolom države, to znači da su rukovodioci u ovim, kao i u drugim preduzećima u državnom vlasništvu, dužni da prijave imovinu.

Šestoro funkcionera "Politike" a.d. – majke firme u čijem je delimičnom vlasništvu istoimeni dnevni list nije bilo prijavilo imovinu jer, kako su naveli, nisu smatrali da su dužni da to učine.

foto: Dado Đilas

Posle pisanja KRIK-a svi funkcioneri „Politike“ prijavili su imovinu i ona je danas objavljena na sajtu Agencije. Prvi čovek "Večernjih novosti" to još nije učinio i postupak koji je zbog toga Agencija pokrenula protiv njega i dalje traje.

Direktori i članovi Upravnog odbora "Politike" podneli su izveštaje u julu ove godine posle pisanja KRIK-a. Među njima su i najbliži saradnici premijera Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević i Nemanja Stevanović.

foto: Nebojša Mandić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.