NEĆE RNK VAKCINA OD KOBILE IZ BILEĆE NAPRAVITI BEOGRADSKU DAMU: Otkriven sadržaj OGAVNIH poruka progonitelja DARIJE
Darija Kisić Tepavčević, Foto: Printskrin

užasNO!

NEĆE RNK VAKCINA OD KOBILE IZ BILEĆE NAPRAVITI BEOGRADSKU DAMU: Otkriven sadržaj OGAVNIH poruka progonitelja DARIJE

On joj je petnaestak dana kasnije, 5. avgusta, poslao novu poruku u kojoj je iz čista mira počeo da je vređa i preti joj.

Objavljeno: 07:30h

Jedna od uvredljivih poruka upućenih ministarki Dariji Kisić Tepavčević glasi ovako: „Neće RNK vakcina od bilećke kobile napraviti beogradsku damu“. Njih je izvesni Simon Simonović iz Norveške slao Dariji Kisić Tepavčević, ministarki za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, otkriva „Alo!“.

Agonija članice Vlade Srbije, koja je od početka pandemije kao epidemiolog deo Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, trajala je više od osam meseci, a za to vreme Simonović joj je putem poruka pisao razne optužbe, brutalne uvrede, a upućivao joj je i pretnje.

Upravo zbog svega ovoga i bojazni da bi mogao i fizički da naudi ministarki, njega su pripadnici Bezbednosno-informativne agencije uhapsili nakon što je avionom pre nekoliko dana doleteo iz Norveške u Beograd. Simonović se tereti da je proganjao ministarku Dariju Kisić Tepavčević.

„Alo!“ je imao uvid u poruke koje je ovaj čovek slao članici Vlade Srbije, a prvu poruku poslao joj je 20. jula prošle godine. U toj poruci on je Kisić Tepavčevićevu optuživao da zarad, kako je naveo, jeftinih političkih poena, učestvuje u lažiranju informacija.

- Poštovana dr Kisić, najdobronamernije vam savetujem da ne učestvujete više u lažiranju informacija zarad jeftinih političkih poena nekih drugih ljudi. Sitne beneficije koje sada imate neće biti vredne razvlačenja po ulicama odgovornih, a ne razumem zašto se svakodnevno kandidujete da budete među njima. Vi treba da budete osoba od integriteta i stručnosti. Srdačan pozdrav, Simon Simonović - navodi se u poruci.

On joj je petnaestak dana kasnije, 5. avgusta, poslao novu poruku u kojoj je iz čista mira počeo da je vređa i preti joj.

- Misliš da si nedodirljiva? Moj savet ti je da se ne zaje*avaš sa narodom, ukoliko ne nameravaš da pobegneš nazad u Trebinje/Bileću. Ako misliš da će ti ovo proći, znaj da nas ima kojima ni Vučić, ni keramičar Gašić ne mogu ništa - napisao joj je Simonović u ovoj poruci.

Kako Kisić Tepavčević nije reagovala ni na optužbe, ni na pretnje, ni uvrede, Simonović je nastavio da je uznemirava i proganja svaki put izmišljajući nove gnusne laži na njen račun.

Zvao me vaš komšija iz Bosne. Molio me da vam prenesem sledeće: Kaže... neće RNK vakcina od bilećke kobile napraviti beogradsku damu. Ne znam šta to znači, ali učinilo mi se da je to upućeno vama - navodi se u poruci koju je Simonović poslao ministarki 23. decembra.

On se tu nije zaustavljao. Isto veče, sat vremena kasnije, stižu nove poruke, ovoga puta na meti je i ministar Vulin.

- Pa ti i Vulin krenete da ponovo privodite mog brata, pa ja kao objavim snimke o vama. Pa da se zezamo... Pa na primer ja dođem, pa ti i Vulin kao glumite ministre, pa ja kao objavim snimke sa vama, pa se kao za*ebavamo... jedva čekam...

Čim je sleteo u Beograd, a zbog uznemiravanja, proganjanja i pretnji, Simonović je uhapšen, kao što bi bio uhapšen svako ko na bilo koji način upućuje pretnje i proganja bilo koga, ne samo u Srbiji, nego bilo gde u svetu.

Kako „Alo!“ saznaje Simonović je na saslušanju priznao da je opsednut ministarkom Darijom Kisić Tepavčević.

- On je tokom saslušanja tvrdio da je jednostavno fasciniran Darijom, te da joj je zbog toga slao poruke. Priznao je da je broj nabavio od svoje supruge koja je bila asistent Kisić Tepavčevićevoj na fakultetu - ističu naši izvori.

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.