TRI REČI NISAM MOGLA DA IZGOVORIM, HRANILI SU ME JER NISAM BILA U STANJU: Dr Gligić podelila iskustvo sa koronom
Virusolog Ana Gligić, Foto: Printscreen

OPORAVLJA SE

TRI REČI NISAM MOGLA DA IZGOVORIM, HRANILI SU ME JER NISAM BILA U STANJU: Dr Gligić podelila iskustvo sa koronom

"Nisam mogla tri reči da izgovorim, hranili su me jer nisam bila u stanju, ali sam se napokon vratila u život", bile su njene reči

Objavljeno:

Nakon 13 dana provedenih na kiseoničkoj potpori, virusolog Ana Gligić (87), uspela je da pobedi koronavirus u KBC Dragiša Mišović gde je bila hospitalizovana.

Za B92.net je kratko ispričala svoje iskustvo sa koronavirusom, jer kako kaže, "još uvek se nije u potpunosti oporavila da bi opširnije govorila o toj temi".

Gligić navodi da je borba bila veoma teška, te da je prilično iznenađena činjenicom da se zarazila tri dana nakon revakcinacije.

Kako kaže, veoma je vodila računa, međutim, tog dana kada joj je pozlilo, uradila je test na koronavirus i shvatila je da se zarazila.

"Nisam mogla tri reči da izgovorim, hranili su me jer nisam bila u stanju, ali sam se napokon vratila u život. Izašla sam iz bolnice pre neki dan", priča dr Gligić.

"Jako je bilo teško, ali sam pobedila virus. Nisam se još uvek u potpunosti oporavila", navodi naša sagovornica, te dodaje:

"Za razgovor treba biti skoncentrisan, a ja trenutno nemam snage da detaljnije ispričam svoje iskustvo sa koronavirusom, ali sarađivaćemo mi još, svakako", optimistično zaključuje Gligić.

Podsetimo, dr Gligić je 25. februara revakcinisana. Ipak, tri dana nakon primljene druge doze osećala se veoma loše, te je ubrzo hospitalizovana u KBC "Dragiša Mišović".

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.