NA JUGU SRBIJE KORONA U PUNOM JEKU: Sve je izvesniji ITALIJANSKI SCENARIO?
Korona virus, Foto: PRINTSCREEN/RTS

korona na jugu zemlje

NA JUGU SRBIJE KORONA U PUNOM JEKU: Sve je izvesniji ITALIJANSKI SCENARIO?

U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovana su 154 pacijenta, od kojih je 141 pozitivan na korona virus, isti broj je i sa bronhopneumonijom, dok je na kiseoniku njih 76

Objavljeno:

Poslednji podaci Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju pokazali su da je od 535 testiranih uzoraka iz Pčinjskog okruga, 192 su pozitivna na korona virus.

Od ovog broja 102 su iz Vranja, 20 iz Surdulice, 17 iz Vladičinog Hana, 13 iz Bujanovca, 26 iz Preševa, 6 iz Trgovišta i 8 iz Bosilegrada, objavljeno je na sajtu Grada Vranja.

U kovid ambulanti u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljena su 404 pregleda, od čega 144 prva. Urađeno je 11 PCR testova i 171 antigenski test, od kojih je 87 pozitivno na korona virus. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 50 pacijenata.

U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovana su 154 pacijenta, od kojih je 141 pozitivan na korona virus, isti broj je i sa bronhopneumonijom, dok je na kiseoniku njih 76.

Na bolničko lečenje primljena su 24 pacijenta, a otpušteno je 14. Od tog broja 3 pacijenta transportovana su u Kruševac. Trenutno je u kovid bolnicama ZC Vranje 6 slobodnih postelja.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.