Šetali smo kao 2 geja po centru BG 3 dana pre Prajda! Nismo se dobro proveli! (VIDEO)
Foto: Đorđe Popović

gej je ok!

Šetali smo kao 2 geja po centru BG 3 dana pre Prajda! Nismo se dobro proveli! (VIDEO)

Gospodine homofobu, osvesti se. Nisu ti pederi krivi što si glup, što ti tata nema posao, a mama je na lekovima

Objavljeno: 16:11h
Saša M. Stajić

Ćuza

Dok šetam Knezom u ulozi pedera, držeći se za ruku s proćelavim i iznad svega nesimpatičnim muškarcem, prvo što mi prolazi kroz glavu je “obuka” koju sam dobio u rodnoj Crnoj Gori, glede odnosa prema homoseksualcima. Tamo je, naime, bio veseli običaj da se “guzičari” uhvate, pa da se zarone u bure s govnima. Jer, je li, “oni vole govna” (sledi iz njihove ljubavi prema analnom seksu, izgleda). Pa da im se učini usluga, aha. Onaj ko mi je pričao to govorio je uz iskren i zarazan smeh, kad je poentirao s buretom.

foto: Đorđe Popović

Nisam uspeo da shvatim do kraja odakle burad s govnima u tom Univerzumu, ali sad mislim da ima veze sa septičkim jamama i hroničnim nedostatkom infrastrukure u doba kad se ovako postupalo s pederima. Dakle, Knez Mihailova, back to 2016. Držimo se za ruke, ćaskamo kako bismo pobedili nelagodnost. Suočavamo se s prekim pogledima muškaraca, obično mlađih, jer misle da vide dvojicu matorih i debelih pedera, a naučeni su da mrze i kidišu na pedere, a pogotovo na matore i debele pedere. Naučila ih Crkva, kojom, baj d vej, uglavnom upravljaju matori i debeli pederi.

Shvatam da bi nas rado napali i izudarali, da ih nije strah od policije. Da smo u Blokovima, na primer, verovatno bismo bili napadnuti.

foto: Đorđe Popović

I ovde, u Knezu, vidim par primeraka koji samo što ne polete na nas. Gledaju mrko, ispod ćelavih glava, a u oblačićima pored tih glavudža piše: “Brate, znači, razbiču ih, brate”. Slični onim likovima što su ubili Brisa Tatona, pa su posle pričali da se sam ubio. "Sam pao, sam se ubio", kažu momci.

Novi svedoci pobijaju optužnicu: Nismo mi ubili Tatona, skočio je sam! Kad se setih Tatona, pade mi na pamet i priča koju mi je svojevremeno poverio jedan kolega. Valjda kako bih shvatio svu dubinu ovog slučaja. “Znaš, druže”, priča mi taj kolega, “nisu oni njega napali zato što je bio strani navijač. Nego su ga videli na Obilićevom vencu KAKO SE LJUBI S DEČKOM”. - Aaa, to je - kažem ja, sugerišući mu da sad razumem šta je tako snažno iznerviralo ove inače uzorne sledbenike Arkana, Pahomija i Svetog Nikolaja “I hate the Jews” Velimirovića.

foto: Đorđe Popović

“Pa dobro”, stoički zaključim sam za sebe. “Nekad su ljudi srali u baru, pa pili vodu iz te iste bare. Napredovali smo”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.