Šetali smo kao 2 geja po centru BG 3 dana pre Prajda! Nismo se dobro proveli! (VIDEO)
Foto: Đorđe Popović

gej je ok!

Šetali smo kao 2 geja po centru BG 3 dana pre Prajda! Nismo se dobro proveli! (VIDEO)

Gospodine homofobu, osvesti se. Nisu ti pederi krivi što si glup, što ti tata nema posao, a mama je na lekovima

Objavljeno: 16:11h
Saša M. Stajić

Gej parada je za 3 dana. Kako stvari stoje, Vučić je opet pacifikovao desnu ekipu (dao im je ponudu koju nisu mogli da odbiju), tako da osim Vacića, Marinkovića, Obradovića (ako je na slobodi) i još nekolicine homofoba koji vole sebe da zovu patri(j)otama, opet nikog neće biti na ulici. Ili će biti podalje od mesta gde se održava Prajd 2016.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nasilje je uvek u meni izazivalo mučninu. Netolerancija takođe. Neprihvatanje drugog i drugačijeg tek. Dolazim iz male sredine, ekonomski ruinirane, gde i ljudi s malo soli u glavi nasedaju na Palminu i Đilasovu demagogiju: "Neka to rade, ali u svoja 4 zida".

foto: Dado Đilas

Je l? A da vas Grobare, Delije, filateliste, ljubitelje horora, west coast zvuka ili NFL-­a nabijemo u 4 zida, pa tamo uživajte do mile volje? Ne bi vam se dopalo?

Uostalom, oduvek je stvar dobrog ukusa (da ne kažem inteligencije) bilo ne prebrojavati ljudima krvna zrnca ili ih diskriminisati po bilo kom osnovu, pa i po seksualnoj orijentaciji.

Ova priča, bar u mom slučaju, ima predigru. Te 2010. Kivi i Banana uradili su isto što i mi. Kako su se proveli, pogledajte OVDE.

Ispovest gej devojke iz BG, hrabrije od svih huligana: Tukli su me, izvlačili iz busa, ali ja sam to što jesam (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.