NOVI HEROJ SRBIJE: Njegovo ime je Milan, dolazi iz Vrbasa i SVI SRBI MORAJU DA MU SE POKLONE!
Foto: Printscreen/RTS

NAKLON DO PODA

NOVI HEROJ SRBIJE: Njegovo ime je Milan, dolazi iz Vrbasa i SVI SRBI MORAJU DA MU SE POKLONE!

Milan Šajin kaže da je pozitivno iznenađen reakcijama i odzivom na obaveštenje. "Bez namere da bude nekakva reklama. To je podrška ljudima koji se bore u ovim vremenima koja su zadesila čovečanstvo"

Objavljeno: 22:04h

Na vratima pekare Milana Šajina u Vrbasu od poslednjeg dana februara stoji obaveštenje: "Dragi sugrađani, za osobe koje ne mogu da plate hleb i koji sebi ne mogu da priušte – Hleb je besplatan!" Milan kaže za RTS da će tako biti sve dok bude trajala i borba protiv koronavirusa.

Milan Šajin kaže da je pozitivno iznenađen reakcijama i odzivom na obaveštenje. "Bez namere da bude nekakva reklama. To je podrška ljudima koji se bore u ovim vremenima koja su zadesila čovečanstvo", ističe Šajin.

Kaže da je šest, sedam sugrađana stidljivo došlo po besplatan hleb.

"To se najbolje vidi u njihovim očima, uopšte im nije drago što su tu. Kažem opet, ja nisam to uradio da bih nekome pomogao već samo kao malu podršku", naglašava Šajin.

Smatra da svaki mali preduzetnik može da izdvoji neka sredstva da pomogne svom narodu.

"Nikome nije lako i svako gleda da se bori na neki svoj način. Poslujemo godinu dana i trudimo se da plivamo u svemu ovome", kaže Šajin.

Ističe da je pozitivno iznenađen jer se u Vrbasu poslednjih meseci dešava mnogo humanitarnih akcija.

"Udružili smo se svi zajedno. Velika je nesreća sve što nas je zadesilo, ali ovde pokazujemo koliki smo ljudi i koliko možemo kao nacija da pomognemo jedni drugima", ističe Šajin na kraju razgovora za RTS.

Akcija u Milanovoj pekari trajaće, kaže, sve dok bude trajala i borba protiv koronavirusa.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.