PUTEVI SRBIJE: Upozoravaju se vozači na maglu, posebno na deonicama blizu rečnih tokova!
Putevi, Foto: Youtube/printscreen

oprez

PUTEVI SRBIJE: Upozoravaju se vozači na maglu, posebno na deonicama blizu rečnih tokova!

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila

Objavljeno:

Putevi Srbije upozoravaju vozače da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a posebno na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

U saopštenju za medije navode da je na potezu petlja Novi Sad jug - petlja Novi Sad sever od sutra do 11. marta planirano mašinsko uklanjanje zemlje sa bankine, što će se odvijati svakodnevno od 7 do 17 časova, a radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci. Saobraćaj će se u tim okolnostima odvijati preticajnom trakom.

Na deonici Torda - Banatsko Karađorđevo do 5. marta od 7 do 17 časova planirani su radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Na autoputu E-75, na deonici petlja Novi Banovci - petlja Batajnica do 15. marta trajaće radovi 03.2021.g, radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Na drugoj deonici autoputa E-75, između petlje Požarevac i petllje Velika Plana do 9. marta od 8 do 16 časova planirani su istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. Za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna ili vozna traka, a saobraćaj se odvijati u slobodnoj traci u zavisnosti od toga koja će se traka raditi.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17 časova na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 minuta, dok na prelazu Šid čekaju 120 minuta.

Bonus video:

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.