SUTRA ODLOŽITE ZIMSKE JAKNE: Prava prolećna temperatura u Srbiji, u nekim delovima će biti ČAK 19 STEPENI!
Vreme u Srbiji, Foto: Beta/Dragan Gojić

vremenska prognoza

SUTRA ODLOŽITE ZIMSKE JAKNE: Prava prolećna temperatura u Srbiji, u nekim delovima će biti ČAK 19 STEPENI!

Vetar slab i umeren pre podne jugozapadni, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko 10 C, najviša dnevna oko 16 C

Objavljeno:

Kako najavljuju, u Srbiji će sutra biti toplo, uz prolazno naoblačenje koje će ujutru i pre podne zahvatiti severne predele Srbije, Borski i Braničevski okrug, uslovljavajući slabu kišu, a sredinom dana i posle podne i ostale krajeve.

Vetar pre podne slab i umeren jugozapadni, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 10 C, najviša dnevna od 15 do 19 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu toplo uz prolazno naoblačenje koje će pre podne usloviti kratkotrajnu, slabu kišu.

Vetar slab i umeren pre podne jugozapadni, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko 10 C, najviša dnevna oko 16 C.

Izgledi vremena za sedam dana - do 11. februara: u petak i za vikend pretežno sunčano i natprosečno toplo. U nedelju će u košavskom području duvati umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar koji će na jugu Banata imati i olujne udare, dok će u Timočkoj Krajini biti oblačno sa sipećom kišom i hladnije.

Od ponedeljka temperatura u postepenom padu, ali i dalje iznad proseka uz čestu pojavu kiše, na visokim planinama snega.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.