PROFESOR IVAN JE SVOJOM OBJAVOM O ALEKSIĆU ZAPREPASTIO SRBIJU:"Svi moramo stati u odbranu Mike, on je ŽRTVA" (FOTO)
Miroslav Mika Aleksić, Foto: printscreen/youtube

ZGROZIO

PROFESOR IVAN JE SVOJOM OBJAVOM O ALEKSIĆU ZAPREPASTIO SRBIJU:"Svi moramo stati u odbranu Mike, on je ŽRTVA" (FOTO)

On je već ranije hapšen zbog sličnih ispada

Objavljeno:

Kragujevčanin Ivan Karličić, bivši profesor engleskog jezika i književnosti, zgadio je ponovo naciju svojim odvratnim i neprimerenim komentarima, a koji se tiču aktuelne situacije sa Milenom Radulović i Mikom Aleksićem.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

“Svi treba da stanemo u odbranu Miroslava Mike Aleksića od terora feministričkih monstruma. On je nevina žrtva medijskog iživljavanja mladih drolja karijeristkinja, policije, režima i rulje kolega glumaca-izdajnika. Današnje mlade žene su polno-šovinistička sekta, čast izuzecima. Današnje društvo je društvo štikle zabodene u muško srce i društvo muških ulizica koji se klanjaju štikli. Mika Aleksić treba da nam bude ikona borbe za muška prava. Neka kučke laju, pobedićemo mi po prirodnom zakonu. Zna se ko koga treba da j…”, napisao je Karličić.

Podsećamo, Karličić je u žižu javnosti dospeo pre nekoliko godina, kada je na svom Fejsbuk profilu zapretio O. R., majci maloletne devojčice, da će joj dete iseći na 13 komada, a komade mesa dati psima! Takođe, poznat je po tome što uporno brani pedofile.

“Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a nakon toga, komadi mesa tvog deteta će biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana da to gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna što si juče prijavila moj profil udružena sa ustašama i što si pokušavala da me sputaš”, zastrašio je Karličić majku devojčice.

Kako su mediji pisali, on je još 2004. godine hapšen zbog pretnji upućenih sudiji tadašnjeg Opštinskog suda u Kragujevcu Snežani Milošević i policajcima koji su postupali po njenoj prijavi.

Uz ovaj natpis, Karličić je okačio i fotografiju od Miroslava Mike Aleksić.

ivan karlicic
foto: Printscreen/Facebook

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.