BEOGRAĐANIN KOJI IZDAJE STAN NA DAN JE OVO ZATEKAO KAD JE OTVORIO VRATA: Pogledajte snimak, UŽASNO JE! (VIDEO)
Krš u stanu, Foto: Printscreen/Twitter

au, ovo je užas

BEOGRAĐANIN KOJI IZDAJE STAN NA DAN JE OVO ZATEKAO KAD JE OTVORIO VRATA: Pogledajte snimak, UŽASNO JE! (VIDEO)

Ipak, da nije sve uvek tako sjajno svedoči i snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Tviter

Objavljeno:

Iznajmljivanje stanova na dan pokazala se kao odlična opcija proteklih godina - kako za vlasnike stanova koji za malo vremena zarade lepu sumu novca, tako i za sve ljude koji kratkoročno borave u Beogradu i na ovaj način sebi obezbede prenoćište u prestonici.

Ipak, da nije sve uvek tako sjajno svedoči i snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Tviter. Naime, jedan od vlasnika stanova koji iznajmljuje na dan, ostao je šokiran prizorom koji je zatekao nakon što su mu se iz stana iselile osobe koje su tu kratko boravile.

Iako se posetioci nisu puno zadržali, imali su vremena da naprave ozbiljan krš i lom u stanu koji su iznajmili u jednom elitnom naselju na Novom Beogradu. Vlasnik stana je snimio je havariju koju su napravili, a tom prilikom rekao je da sličan prizor nikada nije video u životu.

Primetno je da su oni za sobom ostavili veliku količninu smeća, koje je bilo razbacano na sve strane. Garnitura, koju je kako vlasnik tvrdi u snimku platio 18 hiljada evra, takođe je uništena, a po njoj su i ostaci semenki.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.