OVO SU NOVE INFORMACIJE! U Prokupačkoj bolnici 25 obolelih na kiseoniku!
Foto: Profimedia

PAKAO KORONE

OVO SU NOVE INFORMACIJE! U Prokupačkoj bolnici 25 obolelih na kiseoniku!

U poslednja 24 sata u kovid prijemno-trijažnim ambulantama u prokupačkoj bolnici pregledano je 76 pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija pod sumnjom ili pozitivnih na kovid -19

Objavljeno:

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju hospitalizovano je 37 pacijenata sa teritorije Topličkog okruga, od kojih je kod 28 pacijenata potvrđen kovid-19.

Na kiseoničkoj potpori je 25 pacijenata, objavljeno je na sajtu grada.

U poslednja 24 sata u kovid prijemno-trijažnim ambulantama u prokupačkoj bolnici pregledano je 76 pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija pod sumnjom ili pozitivnih na kovid -19.

Hospitalizovani pacijenti imaju srednje-tešku kliničku sliku, a u toku jučerašnjeg dana i noći transportovanih pacijenta na dalje lečenje nije bilo.

U kovid ambulanti prokupačkog Doma zdravlja u poslednja 24 sata pregledano je 83 pacijenta sa simptomima respiratornih infekcija i povišenom temperaturom pod sumnjom na kovid -19.

Na dalje ispitivanje i lečenje u prokupačku bolnicu upućeno je 10 pacijenata, dok je petoro ljudi poslato u kućnu izolaciju zbog kontakta sa zaraženim osobama ili zbog lakšeg oblika infekcije kovidom-19.

Prokupačka bolnica, osim iz Prokuplja prima pacijente i iz opština Blace, Kuršumlija i Žitorađa, koje pripadaju Topličkom okrugu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.