VOZAČI, IZDATO JE UPOZORENJE: Nisu padavine ali je nešto podjednako nezgodno za vožnju
Magla na putu, Foto: Youtube/printscreen

oprezno

VOZAČI, IZDATO JE UPOZORENJE: Nisu padavine ali je nešto podjednako nezgodno za vožnju

Na deonici Vlakča - Cerovac, u naselju Cerovac konzervirano je gradilište, a saobraćaj se odvija shodno postavljenoj vertikalnoj gradilišnoj signalizaciji, ograničenju brzine na 40 km/h i zabrani preticanja

Objavljeno:

Kako upozoravaju Putevi Srbije, postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Mole se svi učesnici u saobraćaju na opreznost i prilagođavanje brzine kretanja uslovima na putu.

Na autoputuA E-70, na graničnom prelazu Batrovci - Kuzmin od 4. novembra na snazi je izmenjen režim saobraćaja zbog radova na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, pa su tako za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

Na mostu kod Titela preko Tise od 30. novembra saobraćaj se odvija samo sredinom mosta uz naizmenično propuštanje vozila, a na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12 tona.

Na deonici Vlakča - Cerovac, u naselju Cerovac konzervirano je gradilište, a saobraćaj se odvija shodno postavljenoj vertikalnoj gradilišnoj signalizaciji, ograničenju brzine na 40 km/h i zabrani preticanja.

Na deonici Pazarište - Tutin, kod mesta Sebečevo do 1. avgusta biće obustavljen saobraćaj zbog radova koji se izvode u punom profilu puta. Alternativni putni pravac je put, Pazarište - Dojeviće, Dojeviće - Novi Pazar, Novi Pazar - Bregovi, Bregovi - Tutin. Alternativni pravac za lokalni saobraćaj - lokalni putevi Pazarište - Delimeđe - Mađare, Pazarište - Crnoča - Brniševo - Crkvine, Pazarište - Mađare - Paljevski most.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija, Batrovci i Šid na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 miniuta.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.