Najbolji đaci Srbije od Karađorđevića dobili torbe za laptop, a unutra - ispala (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

skromno

Najbolji đaci Srbije od Karađorđevića dobili torbe za laptop, a unutra - ispala (VIDEO)

Kao đak generacije, njegova sestra je sa sa još nekolicinom srednjoškolaca iz cele Srbije pozvana da prisustvuje prijemu kako bi bili nagrađeni za svoj uspeh
Objavljeno: 11:17h

Uprkos mojim apelima da u to grotlo pakla ne odlazi (ili da mu barem zarije nož u škembe dok je tamo), ona je zbog radoznalosti kakav je to poklon, i kako uopšte izgleda taj gala prijem na našim grbačama, ipak otišla.

Nakon sat vremena slušanja horova i govora i blejanja na suncu sa još par stotina mučenika, prilikom čega je za posluženje dobila vodu i sokove iz plastičnih čaša, došao je vrhunac manifestacije i sluge su pred kralja donele gomile torbi za lap-topove sa kraljevim grbom na njima. Masa se uskomešala i počela da oduševljeno uzvikuje kroz smeh "Uau lap topovi, super svaka čast"!

Po azbučnom redu prisutni su prozvani i brže-bolje isterani po dodeli torbi.

No, kada su sa svojim roditeljima sa kojima su iz Čačaka, Kruševaca i Vranja putovali do kraljevske rezidencije, izašli napolje i otvorili poklone, čekala ih je još jedna dobra zajebancija od strane ove ličnosti i titule koje su zajebancija po sebi".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.