Najbolji đaci Srbije od Karađorđevića dobili torbe za laptop, a unutra - ispala (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

skromno

Najbolji đaci Srbije od Karađorđevića dobili torbe za laptop, a unutra - ispala (VIDEO)

Kao đak generacije, njegova sestra je sa sa još nekolicinom srednjoškolaca iz cele Srbije pozvana da prisustvuje prijemu kako bi bili nagrađeni za svoj uspeh
Objavljeno: 11:17h

Filip Otović Višnjić je na svom Fejsbuk profilu podelio status u kojem je napisao kako se njegova sestra provela u Belom dvoru, na svečanom prijemu kod kralja Aleksandra Karađorđevića i princeze Jelisavete Karađorđević.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, kao đak generacije, njegova sestra je sa sa još nekolicinom srednjoškolaca iz cele Srbije pozvana da prisustvuje prijemu kako bi bili nagrađeni za svoj uspeh.

Međutim, kada se došlo do nagrada svi su ostali zatečeni.

Na poklon su dobili torbu za lap top, u kojoj se nalazio porodični portret porodice Karađorđević, pohvalnica za svakog učenika ponaosob i knjiga "Moj život" kralja Petra II Karađorđevića.

foto: Printskrin/Facebook/Filip Otović Višnjić

Pročitajte njegov status u celosti i pogledajte video:

"Moja draga sesta nedavno je, u svojstvu đaka generacije svoje srednje škole, primila poziv "od kralja lično" na "svečani" prijem u dvor, prilikom kojeg će imati prilike za druženje sa kraljevskom porodicom i što je napomenuto ogromnim masnim slovima da "dobije veoma vredan poklon za ostvareni uspeh".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.