MARIJA LUKIĆ SNIMA FILM, A JEDNA STVAR JE POSEBNO ZANIMLJIVA: Konačno će obelodaniti pravu ISTINU O SVEMU!
Marija Lukić i Milutin Jeličić Jutka, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Youtube

NAKON AFERE

MARIJA LUKIĆ SNIMA FILM, A JEDNA STVAR JE POSEBNO ZANIMLJIVA: Konačno će obelodaniti pravu ISTINU O SVEMU!

Nakon što je podigla tužbu zbog uznemiravanja, ostala je bez posla, a lokal njenog supruga je zatvoren

Objavljeno:

Bivši predsednik Opštine Brus Milutin Jeličić Jutka prvostepeno je osuđen na tri meseca zatvora za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad saradnicom Marijom Lukić, presudio je nedavno sud u Kruševcu!

Dok je radila dve godine kao Jeličićeva sekretarica, Mariji Lukić stiglo je oko 15.000 poruka sa telefona predsednika opštine Brus. Nakon što je podigla tužbu zbog uznemiravanja, ostala je bez posla, a lokal njenog supruga je zatvoren. Suđenje je bilo u Brusu, ali je na zahtev advokata Marije Lukić, Borivoja Borovića, premešteno u Kruševac.

Inače, Marija Lukić se danas obratila medijima i napomenula da će se uskoro snimati autobiografski film o njoj u kome će najverovatnije biti reči i o Milutinu Jeličiću Jutki.

Podsećanja radi, Jeličić je sa mesta predsednika opštine smenjen u aprilu ove godine, upravo zbog optužbi za seksualno uznemiravanje. Sada kada mu je lokalna skupština vratila odbornički mandat, ostavlja se mogućnost da se Jeličić ponovo kandiduje za predsednika opštine ili za neku drugu funkciju.

foto: Beta / Milan Obradović

Sednici održanoj 27. juna na kojoj je Jeličiću vraćen mandat prisustvovao je nekadašnji zamenik predsednika opštine Aranđel Stojković, koji je smenjen sa te funkcije pre godinu i po dana, kako kaže, po Jeličićevom nalogu.

Stojković se već godinu i po dana bori da vrati svoj odbornički mandat u lokalnoj skupštini, što mu ni danas nije pošlo za rukom. Ističe da ima sudsku odluku kojom je naloženo da se vrati u lokalni parlament. Kako kaže, pronađena je 'rupa u zakonu', pa su odbornici u četvrtak glasali da mu se mandat ne vrati.

foto: Printscreen

Stojković je tada tvrdio da je Jeličić uticao na takvo postupanje odbornika.

Marija Lukić je uverena da je bila u pitanju "politizacija sistema" od strane Jeličića.

POSLE SKORO 20 GODINA PAO S VLASTI

Iako se lokalni izbori u Brusu usled neregularnosti na biračkom mestu u Blaževu ponavljaju, kao što su “Novosti” već objavile, izvesno je da je Jutka posle skoro 20 godina izgubio vlast.Njegova lista “Za moderan Brus” osvojila je 2.120 glasova, dok je lista Za našu decu-Aleksandar Vučić zadobila poverenje duplo više glasača-4.374.Izborna lista Ivica Dačić-SPS-JS-Dragan Marković-Palma osvojila je 839, GG “Za Brus”-dr Dragutin Radosavljević-Duta-745,a PUPS-Milan Krkobabić-415. Konačna raspodela mandata u lokalnom parlamentu biće poznata nakon ponavljanja izbora u Blaževu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.