SRPSKI CARINICI NIKAD U ŽIVOTU NISU NAIŠLI NA OVAKVOG ŠVERCERA! Lukav je kao LISICA, ali oni su još LUKAVIJI!
Krijumčarena roba, Foto: Privatna arhiva

krijumčarenje robe

SRPSKI CARINICI NIKAD U ŽIVOTU NISU NAIŠLI NA OVAKVOG ŠVERCERA! Lukav je kao LISICA, ali oni su još LUKAVIJI!

Prilikom detaljne kontrole u natovarenim automobilima pronađena je nova obuća, novi i polovni autodelovi, kao i oprema za računare.

Objavljeno:

Carinici su 24. septembra 2020. godine na prelazu Bogojevo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja različite robe, čija je vrednost procenjena na oko 6.000 evra.

Prekršaj je otkriven kada je sinoć oko 18 časova na red za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao kamion slovenačkih registarskih oznaka, natovaren sa osam polovnih automobila iz Švajcarske.

Kamion koji je prevozio automobile
Kamion koji je prevozio automobilefoto: Privatna arhiva

Pored automobila za uvoz, vozač kamiona je usmeno prijavio nekoliko setova polovnih brisača i diskova, kao i tri kompleta rezervnih točkova za automobile, rekavši da nema ništa drugo.

Međutim, prilikom detaljne kontrole u natovarenim automobilima pronađena je nova obuća, novi i polovni autodelovi, kao i oprema za računare i mobilne telefone.

Krijumčarene cipele
Krijumčarene cipelefoto: Privatna arhiva

Oko 400 komada pi-si i nintendo igrica, kertridža, tastatura, opreme za kompjutere i telefone, novih i polovnih autodelova, kao i 20 pari muških i ženskih cipela bilo je sakriveno ispod sedišta i patosnica, u prtljažnicima i drugim fabričkim šupljinama prijavljenih vozila.

Zapljenjena roba u Bugojnu
Zapljenjena roba u Bugojnufoto: Privatna arhiva

Krijumčarena roba će biti zadržana do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv 38-godišnjeg vozača, državljanina Republike Srbije.

Bonus video:

Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.