AMERIKANKA DOŠLA NA BALKAN DA ŽIVI, UDALA SE OVDE: Sada priča POTPUNO DRUGU PRIČU!
Kejli Henderšot snimila je brojne videe na Jutjubu o životu u Hrvatskoj, Foto: Printscreen Youtube

ljubav nije učinila čudo

AMERIKANKA DOŠLA NA BALKAN DA ŽIVI, UDALA SE OVDE: Sada priča POTPUNO DRUGU PRIČU!

No, prošle godine ljubav prema Hrvatskoj je pukla i odlučila je da se preseliti nazad u SAD te od tada nije objavila nijedan video. Dominik je ostao u Hrvatskoj dok ne sredi svoje papire za SAD, ali čini se kako je i to gotovo.

Objavljeno: 10:21h

Amerikanka Kejli Henderšot proslavila se u Hrvatskoj tako što je odmah po preseljenju u zagrebačke Sesvete otvorila svoj Jutjub kanal i počela da snima videozapise o svom životu u Hrvatskoj i privikavanju na hrvatsku kulturu. Pre nekoliko godina Kejli se udala za Dominika iz Sesveta i preselila, a prvih nekoliko godina bila je oduševljena promenom. Ipak, prošle godine ljubav prema Hrvatskoj je pukla i odlučila je da se preseli nazad u SAD, te od tada nije objavila nijedan video. Dominik je ostao u Hrvatskoj dok ne sredi svoje papire za SAD, no čini se kako je i to gotovo. Pre nekoliko dana objavila je da je i Dominik sada s njom u Americi te da je tu već nekoliko dana.

"Povratak u SAD bio je u najmanju ruku prilagođavanje. Bilo mi je jako teško. Iako sam znala da će biti tako, nisam mogla znati koliko. Moja vlastita kultura me živcirala i frustrirala, bila sam usamljena kad sam se sama vratila kući, a životi svih mojih prijatelja su se nastavili. Bila sam jako tužna, nedostajali su mi voljeni u Hrvatskoj i bilo je jako bolno odseliti se. Osećam se kao druga osoba! Srećna sam što sada mogu reći da sam 95 posto prilagođena, ali nemojte nikad misliti da ću ikad postići i tih preostalih 5 posto", rekla je i dodala da je s njom u Americi njen muž.

Svoj odnos s Hrvatskom ova je Amerikanka opisala kao ljubavnu vezu: "Prva godina je divna i krasna, sve je sjajno i novo, sve prihvatate... a zatim u nedeljama, a možda i danima nešto se dogodi i ta veza se samo preokrene... počnete mrziti partnera. Tačno to dogodilo se meni s Hrvatskom", rekla je.

Priznala je da je imala druga očekivanja od Hrvatske.

Bonus video:

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.