U NEMAČKOJ SAM OPERISAO RAK PANKREASA, SAD IDEM NA HEMIOTERAPIJE: Tihomir Arsić otvorio dušu!
Tihomir Arsić, Foto: Printscreen

NAJVAŽNIJA BITKA

U NEMAČKOJ SAM OPERISAO RAK PANKREASA, SAD IDEM NA HEMIOTERAPIJE: Tihomir Arsić otvorio dušu!

Glumac ne posustaje u lečenju

Objavljeno:

Glumac Tihomir Arsić nakon duže pauze danas se ponovo pojavio u javnosti i to na promociji novih potporučnika Vojske Srbije gde je čitao odlomak iz knjige “Solunci govore”, piše Objektiv.

Ono što nikako nije prošlo nezapaženo jeste da je markantni glumac znatno drugačije izgledao, dosta je smršao i lik mu se izmenio. Razlog tome, nažalost, nije priprema za neku novu uzbudljivu ulogu, već veoma narušeno zdravlje.

Ovim povodom Objektiv je pozvao Tihomira.

– Nema razloga da krijem, meni je zdravlje veoma narušeno. Prošle godine operisao sam rak pankreasa u Nemačkoj i od tada idem na hemoterapije, čak sam i danas bio na terapiji pre dolaska na promociju – ekskluzivno je za Objektiv otkrio glumac.

S obzirom na to da je i dalje u jeku epidemija koronavirusa, glumca su upitali kako se čuva u ovim vremenima, posebno sada kada je rizična grupa:

– Bio sam par meseci u vikendici, daleko od Beograda. Evo i danas sam se na kratko pojavio da ispoštujem svečanost, s obzirom na to da je bilo na otvorenom i posle toga sam otišao. Nisam dolazio u kontakt sa drugima. Još uvek mogu da radim, verujem da ću i u narednom sazivu Skupštine biti pri Ministarstvu kulture kao i do sada. Čuvam se i nadam se najboljem – rekao je glumac, ne davši da ga napusti vedri duh i snaga volje.

Tihomir se osvrnuo i na situaciju u kulturi i ponadao se da će sve to biti na mnogo boljem nivou nego što je sada i da će se šansa pružiti mladima, kao i da će se on potruditi da tako i bude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.