UPOTPUNITE VAŠ IZGLED PRELEPIM NAKITOM: Odaberite kvalitetne narukvice i minđuše koje će vas dodatno krasiti!
Nakit je od davnina krasio i upotpunjavao ženin stil i odevnu kombinaciju. Mnogo govori o Vama kakav ćete nakit izabrati kao Vašu dekoraciju, Foto: Profimedia

PREPORUČUJEMO

UPOTPUNITE VAŠ IZGLED PRELEPIM NAKITOM: Odaberite kvalitetne narukvice i minđuše koje će vas dodatno krasiti!

Mi Vam dajemo predlog najtraženijeg nakita, a na Vama je da izaberete onaj koji ćete poneti na Vama svojstven način

Objavljeno:

Nakit je od davnina krasio i upotpunjavao ženin stil i odevnu kombinaciju. Mnogo govori o Vama kakav ćete nakit izabrati kao Vašu dekoraciju. On na neki način govori o Vašoj ličnosti i krasi Vašu pojavu. Jako je bitno da ono što nosite Vama prija i čini Vas posebnom. Odabir pravog nakita, koji možete nositi u svakoj prilici, daje posebnu notu Vašem stajlingu. Mi Vam dajemo predlog najtraženijeg nakita, a na Vama je da izaberete onaj koji ćete poneti na Vama svojstven način.

Minđuše Double Black sačinjene su od poludragog kamena crnog oniksa koji je poznat po tome da onom ko ga nosi daje iskrenost, oštroumnost i duhovnu snagu. Ove minđuše možete nositi uvek i svuda i savršeno se uklapa uz sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri. Po sniženoj ceni od 590 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Minđuše Double Nude daje Vašem stajlingu nežnost i ženstvenost. Napravljene su od Rodonita, poludragog kamena puder roze boje, a Vama pruža emotivnu ravnotežu, neguje ljubav i humanost i potpomaže dosezanju najviših potencijala. Jednim klikom ih možete poručiti OVDE po ceni od 590 rsd ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Single Turquoise su veoma sofisticirane minđuše manjeg formata, sačinjene od tirkiznog žada oplemenjenog Swarovski kristalima. Ako želite da prestanete samo da sanjarite o ljubavi, boljem životu ili poslu, onda su ove minđuše prave za Vas, jer ovaj poludragi kamen ostvaruje snove i čini stvari mogućim. Možete ih naručiti OVDE po ceni od 990 rsd ili pozivom na broj 011/4420-502 svakog radnog dana od 9-17h.

foto: Promo

Izuzetno lepa i elegantna narukvica Elegnat White Night je komad nakita kojim ćete se ponositi, jer na vašoj ruci izgleda predivno, a poludragi kamen od kog je napravljena utiče na vaš organizam. Ona je srednjeg formata, sačinjena od belog korala, crnog oniksa i hematita, oplemenjenih Swarovski kristalom koji je dragulj čistog luksuza. Beli koral donosi mir, radost i uživanje u životu, dok je crni oniks dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Hematit vam daje samopouzdanje, koji podstiče snagu volje. Ovu narukvicu možete poručiti OVDE ili putem telefona 011/4420-502 po ceni od 1.990 rsd.

foto: Promo

Narukvica Elegant Torquoise je komad nakita koji će Vas činiti posebnom. Sačinjena je od belog korala, tirkiznog žada i hematita, oplemenjenih Swarovski kristalom. Ovakovom kombinacijom daće Vam samopouzdanje, mir, radost i uživanje u životu. Po ceni od 1.990 rsd možete je poručiti online OVDE ili pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Svaki komad nakita dolazi uz karticu o vlasništvu dragulja i uz vrećicu za čuvanje.

** Celokupnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.