IMALA JE FIBROZU, TEŽAK KAŠALJ I GUŠENJA: Danas je preporođena zahvaljujući jednostavnom rešenju, pročitajte kojem!
Foto: Promo

SJAJNA STVAR

IMALA JE FIBROZU, TEŽAK KAŠALJ I GUŠENJA: Danas je preporođena zahvaljujući jednostavnom rešenju, pročitajte kojem!

Već posle prvog popijenog kompleta br.6, gospođa Vera je osetila poboljšanje

Objavljeno:
  • 3

- Više nisam znala šta ću sa sobom, nisam imala snage ni da hodam po kući. Čim se okrenem u krevetu, počeli bi kašalj i gušenja. Fibrozu pluća „vučem“ već pet godina, imam terapiju, ali stanje je bilo nesnosno. Malo po malo, pa moram u bolnicu – ovako nam priča svoju muku Vera, penzionerka iz Beograda.

- Imam probleme i sa šećerom, pa moram da uzimam lek uveče sa dosta tečnosti, što goni na buđenje, posle kojeg ne bih mogla da zaspim i cele noći bih čekala da svane. Iz kuće nisam izlazila, nije bilo ni snage ni volje.

Vera je na YouTube-u slučajno naišla na priču gospođe Meri Lazarević iz Novog Sada, koja je imala iskustvo sa Bio-Teo biljnim preparatima, a i obe su imale istu dijagnozu.

- To mi je dalo novu nadu i odmah sam rešila da probam, jer sam bila očajna i nisam više znala kako da rešim problem. Bila sam željna vazduha, šetnje, svega onog što nesputan svet može da radi.

- Ovo se sve dešavalo na samom početku epidemije i nisam želela da rizikujem odlazak kod lekara, pa sam poručila prva dva kompleta biljnih kapi br. 6 za pluća i disajne puteve. Proizvođač Bio-Teo preparata mi je savetovao da zbog mog stanja uzimam kapi četiri puta u toku dana.

Već posle prvog popijenog kompleta br.6, gospođa Vera je osetila poboljšanje. Počela je vise da se kreće po kući, a i kako kaže, sama je spremala i ručak.

- Prosto sam se preporodila, izlazila sam u šetnje, ali ni onda, a ni sada, nisam smela da odem dalje od kuće sama, iako sam i mogla i želela. Najlepše od svega je to što spavam kao beba. I dalje moram da pijem dosta vode i noću idem u toilet, ali posle toga odmah mogu da zaspim, i tako dva ili tri puta u toku noći. Meni to mnogo znači, napokon se budim odmorna i vedra.

Iskašljavanje je bilo obilno, ali vise nije imala napade kašlja, niti gušenja. Uz kapi je, kaže, sve išlo lakše. Posle trećeg kompleta sama je smanjila dozu i počela da uzima kapi 3 puta dnevno.

- Ukupno sam popila 6 kompleta i sada ih pijem dva puta dnevno, ujutru i uveče. Ta doza mi odgovara, jer se tako osećam dobro, a ako uzmem veću količinu kašljem “na prazno” i nema sekreta.

- Prezadovoljna sam i svima pričam, a i komšije i prijatelji vide da sam bolje, da imam više snage. Da nisam uzimala biljne kapi br.6 za pluća i disajne puteve, uverena sam da me već ne bi bilo, jer sam mogla samo mirno da ležim u krevetu da se ne bi javili gušenje i kašalj, a to niko ne može da izdrži.

foto: Promo

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox:

  1. Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  2. Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  3. Rastvara i smekšava sluz
  4. Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  5. Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  6. Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  7. Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača), a za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Poslušajte i Merinu priču:

https://www.youtube.com/watch?v=90NgJvUf2gM&feature=emb_title

Narodni travar Momčilo Antonijević priča o najboljim biljkama za zdravlje pluća:

https://www.youtube.com/watch?v=6q6y87Dp8Zo

https://www.youtube.com/watch?v=RhKhBdVCaBQ

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media