Dženan Lončarević i „Bosonoga produkcija“ predstavili spot za čuvenu sevdalinku „Kraj tanana šadrvana“
Dženan Lončarević, Foto: Promo

novina

Dženan Lončarević i „Bosonoga produkcija“ predstavili spot za čuvenu sevdalinku „Kraj tanana šadrvana“

Spot za najavnu pesmu serije „Hotel Balkan“ je režirao Saša Hajduković

Objavljeno: 07.09.2020. 15:00h

Dobro, ne baš El Muhammed i ne baš iz plemena starih Azra, ali Vid Kuruzović bi svakako mogao baš ovim rečima započeti razgovor sa Marijom. Ispostaviće se, sudbonosni. A šta je kasnije bilo – pa, cela priča se zavrtila baš kao filmska traka...

Tačnije, serijska, jer s Vidom (Željko Erkić) i Marijom (Tamara Milošević) Kuruzović, tom ljubavlju zbog koje se i život gubi i umire kada ljubi, počinje saga o „Hotelu Balkan“, smeštena negde na početak prošlog veka, da bi, maštom i pronicljivošću kreatora, kao voda živa, dospela u ovo naše doba i Banjaluku kakvu danas znamo.

foto: Promo

Prve epizode pomenute telenovele, projekta Telekoma Srbija i „Bosonoga produkcije“, će već ovog septembra biti premijerno prikazane na RTS-u, a potom i na Superstar TV kanalu, a od ranije znamo da je „Hotel Balkan“ – kraj tanana šadrvana. Upravo izvedbom te čuvene sevdalinke, uz koju započinje ljubav Vida i Marije Kuruzović, čiji su potomci vlasnici hotela „Balkan“, seriju najavljuje Dženan Lončarević, jedan od najpopularnijih izvođača „pesama sa dušom“ na ovim prostorima.

„Jako mi je drago što su odabrali baš ovu pesmu, koja je obrađivana na milion načina, a evo sad je tu i ova verzija, za koju mislim da će se ljudima jako svideti“, rekao je Lončarević, tokom snimanja spota za numeru „Kraj tanana šadrvana“ u filmskom studiju „Bosonoga produkcije“, nadomak Banjaluke.

Spot za najavnu pesmu serije „Hotel Balkan“ je režirao Saša Hajduković, koji je u ovom projektu ujedno i reditelj druge ekipe, a znamo ga i po nagrađivanim ostvarenjima „32. decembar“ i „Meso“, ali i seriji „Kosti“ čiji su dve epizode nedavno premijerno prikazane na 26. Sarajevo Film Festivalu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media