SRPKINJA DALA IME SINU PO STAROJ LJUBAVI: A onda se ON javio i pojavio!
Šta vi mislite o ovome?, Foto: Printscreen/Ispovesti.com, Profimedia

LJUBAV IZ PROŠLOSTI

SRPKINJA DALA IME SINU PO STAROJ LJUBAVI: A onda se ON javio i pojavio!

Ženu koja je napisala ovu ispovest je ova situacija očigledno dotakla, a čak je i sina nazvala imenom svoje bivše ljubavi

Objavljeno:

Na sajtu Ispovesti.com se ponovo pojavila objava koja je sve zaintrigirala, reč je o ljubavi uz mladosti koja se ponovo javlja nakon dugog niza godina.

Ženu koja je napisala ovu ispovest je ova situacija očigledno dotakla, a čak je i sina nazvala imenom svoje bivše ljubavi.

Ime deteta nije lako izabrati, ali da li je baš moralo da se nazove po imenu ljubavi iz prošlosti ove žene ostavićemo vama da zaključite.

Njenu ispovest vam prenosimo u celosti:

Dugo sam bila zaljubljena u jednog momka, bilo mi je i uzvraćeno, samo spletom određenih okolnosti nikad nismo prešli na viši nivo od dopisivanja. Prošle su od toga godine, ja sam danas udata. Obožavam muža, on je ljubav mog života. Nedavno sam rodila dijete i u saglasnosti sa njim, dala mu isto ime kao što se taj momak iz prošlosti zove, ali samo iz razloga što je to jedino muško ime koje smo poželjeli dati sinu. Da, zaista jedino. Kad eto, on se sav važan javlja da mi čestita i govori kako je srećan što ga nisam preboljela. Bože...

foto: Printscreen/Ispovesti.com

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.