NAJBOLJA DRUGARICA MI JE POSTALA IDIOT: Srpkinja otvorila dušu, ljuta je jer se ova BALAVI SA ZATVORENOM i...
Šta raditi kada se vaš prijatelj totalno promeni, Foto: Printscreen/Ispovesti.com, Profimedia

ISPOVEST

NAJBOLJA DRUGARICA MI JE POSTALA IDIOT: Srpkinja otvorila dušu, ljuta je jer se ova BALAVI SA ZATVORENOM i...

Ona želi da pomogne svojoj drugarici, ali ne zna šta još više da uradi ne bi li ona došla sebi

Objavljeno:

Na sajtu Ispovesti.com smo imali prilike da pročitamo svakave objave, neke su nas nasmejale, neke rasplakale, dok su nas neke samo šokirale.

Naime, u ovom slučaju se radi o ispovesti jedne osobe koja navodi da se njena najbolja drugarica skroz promenila u poslednjih godinu dana.

Ona želi da pomogne svojoj drugarici, ali ne zna šta još više da uradi ne bi li ona došla sebi.

Njene reči vam prenosimo u celosti:

Najbolja drugarica mi je postala težak idiot. Od osobe pune samopoštovanja, vrednog đaka i nekoga sa sjajnim moralnim standardima, počela je sve da radi suprotno. U periodu od mesec dana uspela je da nađe dečka, prevari ga, raskine, nađe drugog dečka, a evo sad vara i njega posle 2 nedelje veze. Ovim svojim momcima nalazi neviđene zamerke (ne oblači se lepo, imali smo se*s u kolima prvi put i nije mi se svidelo, nema auto jer se pokvario, nije dovoljno iskusan...), ali zato lik za kojim balavi i sa kojim ima aferu je osoba od 30+ godina (mi imamo 20), koja živi sa roditeljima, bivši zatvorenik. Pritom je i fakultet totalno zabatalila. Ja ne znam koliko priče je još potrebno, koju još tehniku komunikacije da upotrebim i šta da uradim ne bi li došla sebi. Ona mi je već 15 godina najodaniji prijatelj i ne znam kada je postala ovakav "zlikovac". Pritom, ne znam ni kako je uspela od one sjajne osobe da se u ovo pretvori za godinu dana - za nju bih poslednju rekla da će ovakve stvari raditi.

foto: Printscreen/Ispovesti.com

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.