IZVRŠITELJI IZBACILI PORODICU JAŠOVIĆ NA ULICU, POLICIJA HAPSILA: Kuća je bila puna BOLESNIH I STARIH LJUDI!
Prinudno iseljenje porodice u Aranđelovcu, Foto: Printscreen

pakao

IZVRŠITELJI IZBACILI PORODICU JAŠOVIĆ NA ULICU, POLICIJA HAPSILA: Kuća je bila puna BOLESNIH I STARIH LJUDI!

Policija je uhapsila više članova porodice, kao i solidarne građane koji su protestovali protiv odluke da se porodica nasilno iseli

Objavljeno:

Porodica Jašović iz Aranđelovca sinoć je iseljena iz svog doma nakon što su izvršitelji u saradnji sa policijom izbacili ovu porodicu na ulicu.

Naime, policija je uhapsila više članova porodice, kao i solidarne građane koji su protestovali protiv odluke da se porodica nasilno iseli.

Snimak na društvenim mrežama izgleda prilično zastrašujuće i vidi se da policija nije nimalo štedela učesnike protesta protiv nasilnog izbacivanja porodice iz kuće:

Naime, ni porodica, ni advokat nisu dobili dokument na osnovu kog ih iseljavaju iz kuće u kojoj žive od kada su izbegli sa Kosova.

Jašovićeva objašnjava da njen suprug nije hteo da izađe iz kuće, ali da je nakon ćerkinog vrištanja izašao i da je tada uhapšen i “uguran u maricu”.

Podsećamo, glava porodice, Gradimir Jašović bio je učesnik rata na Kosovu, a danas je srčani bolesnik i dijabetičar koji prima insulin četiri puta dnevno. Njegova žena je astmatičar, a ćerka student.

U porodici žive i Gradimirov otac koji ima 91 godinu i majka koja ima 83 godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.