DIVLJANJE IZVRŠITELJA U ARANĐELOVCU: Hoće da izbace porodicu Jašović, otac je veteran i izbeglo lice s Kosova
Pokušaj izbacivanja porodice Jašović, Foto: Krov nad glavom

dokle više?

DIVLJANJE IZVRŠITELJA U ARANĐELOVCU: Hoće da izbace porodicu Jašović, otac je veteran i izbeglo lice s Kosova

Gradimir Jašović, veteran i lice izbeglo s Kosova, već duže od 20 godina živi sa svojom porodicom na zemljištu koje mu je ustupila njegova tadašnja firma, "Šipad-komerc"

Objavljeno:

Juče, u ponedeljak 17. avgusta izvršitelj V.S. iz Aranđelovca, pokušao je da nasilno iseli porodicu Jašović uz policijsku pomoć iz njihovog doma.

Naime, Gradimir Jašović, veteran i lice izbeglo sa Kosova, već duže od 20 godina živi sa svojom porodicom na zemljištu koje mu je ustupila njegova tadašnja firma, "Šipad-komerc", čije je vlasništvo u međuvremenu prisvojila novoosnovana firma istog imena iz Beograda koja nije pravni naslednik tadašnje firme.

foto: Združena akcija Krov nad glavom

Kako su iz Združene akcije Krov nad glavom naveli, izvršitelj V.S. je na osnovu neispravnog rešenja u kome nepokretnost u kojoj porodica Jašović živi, koja ni nije u vlasništvu dotične firme, nije ispravno identifikovana pokušao da iseli porodicu pre nego što sud donese presudu o vlasništvu njihovog doma.

foto: Združena akcija Krov nad glavom

U Aranđelovcu se juče skupilo oko 70 ljudi, rodbine, prijatelja i solidarnih građana koji su pomogli porodici Jašović da odbrani svoje pravo na dom.

foto: Združena akcija Krov nad glavom

Policija se nije ni pojavila, dok je izvršitelj samo iz daljine izvideo situaciju odlučio da se ne pojavljuje.

- Hvala porodici Jašović i svima koji su stali uz njih što su danas odbranili svoje i svačije pravo na dom i pokazali da ni najbeskrupolozniji razbojnici ne mogu da gaze pravdu i zakon ako ih narod štiti, naveli su iz Krova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.